SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahallede Okuma Salonu

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:18:55
Mahallede Okuma Salonu
A- A+ PAYLAŞ
 
Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında, Battalgazi Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen okuma salonu açıldı. Salona, ismi verilen Ali Doğan, Malatya'nın Kuluncak İlçesi Milli Eğitim Müdürü iken kanser hastalığına yenik düşüp, geçen yıl genç yaşta hayatını kaybetmişti. 
 
Vali Ulvi Saran, açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Sivil toplum ve devlet işbirliği bağlamında şimdi eğitim zamanı ile yola çıkılarak Batalgazi Eğitim Vakfı'nın organize ettiği okuma salonuna mehrum eğitimci Ali Doğan'ın isminin verilmesi nedeniyle mehrumu minnet ve şükran ile anıyoruz. Türkiye'nin geleceğini emanet edeceğimiz yavurlarımızın iyi şekilde yetişmeleri için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Çeşitli imkansızlıklarla karşı karşıya bulunan çocukların iyi şekilde yetişmeleri önemlidir. Ekonomik yoksulluk içerisinde olan çocuklarıne eğitim kalitesininm yükeltilmesi, okullaşma oranın arttırılması ve eğitimin önündeki engellerin kaldırılması için herkes üzerine düşeni yapmalıdır" diye konuştu. 
 
Salona merhum eğitim gönüllüsü Ali Doğan'ın isminin verildiğini söyleyen Battalgazi Eğitim Vakfı Başkanı Suat Sarın ise , "İlköğretim 5,6,7 ve 8.sınıf'ta eğitim gören yaklaşık 500 öğrenciye burada eğitim verilecek" dedi. Müftü Hacı Yusuf Gül'ün duası ve kurdale kesilmesi ile okuma salonu hizmete açıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız