SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahallede TOMA'lı Önlem

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:29:30
Mahallede TOMA'lı Önlem
A- A+ PAYLAŞ

Tecde-Şentepe’de önceki gün ortaya çıkan ve yaşları 6 ile 7 olan 2 çocuğa cinsel saldırıda bulunulduğu olayının duyulması üzerine meydana gelen gerginlik, Cuma gecesi de devam etti. Mahalle sakinleri toplanarak, olayda suçlanan 11 yaşındaki çocuğun ailesinin evine saldırma ve yakma girişiminde bulundu.

Tecde-Şentepe’deki Şentepe İlkokulu’nda 1. Sınıfa giden 6 yaşındaki erkek çocuğu ile 7 yaşındaki akrabası kız çocuğuna 11 yaşındaki erkek çocuğunun okulun bahçesindeki oyun parkında cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen olayla ilgili olarak bölgedeki gerginlik dün gecede devam etti.

Önceki gün gece meydan gelen gerginlik sonrasında bölgede Emniyet tarafından alınan güvenlik önlemlerine karşın, dün gece saat 20.00 sularında çok sayıda mahalle sakininden oluşan kalabalık, 11 yaşındaki çocuğun ailesini oturduğu eve saldırı ve yakma girişiminde bulundu. Öfkeli kalabalık zaman zaman kontrol edilemeyince bölgeye çok sayıda emniyet ekibi yönlendirildi.  Öfkeli kalabalığın kontrol altına alınamama ihtimali nedeniyle bölgeye TOMA aracı ile itfaiye aracıda götürülerek hazır bekletildi.

EVİN BOŞ OLDUĞU GÖSTERİLİNCE TANSİYON DÜŞTÜ 

Kalabalığı kontrol altına almak için Emniyet yöneticileri devreye girerek, mahalle sakinleri ile sohbet edip, sakinleştirmeye çalıştılar. Bazı mahalle sakinleri, 11 yaşındaki çocuğun ailesinin oturduğu eve götürülerek, evin boşaltıldığı ve söz konusu ailenin mahalleden uzaklaştırıldığı gösterildi. Bunun üzerine öfkeli kalabalığın tansiyonu düşerek dağıldılar.

Mahalleye gece gelen Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, mahalle sakinlerinin okul ile ilgili şikayetlerini dinleyerek, çözüm bulacaklarına dair söz verdi. Mahalle sakinleri okul idaresinin değiştirilmesini talep ettiler.

Bu arada, 11 yaşındaki çocuğun ıslahevine gönderildiği, ailesini ise başka bir adrese gönderildiği öğrenildi.

Emniyet ekipleri bölgedeki güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız