SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahallede Yeraltı Barınağı!

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:14:59
Mahallede Yeraltı Barınağı!
A- A+ PAYLAŞ

Cemal Gürsel Mahallesi'nde boş arazideki tarla içerisine açılan ve üzeri ev eşyaları ile kapatılan, içerisine soba da konulan  çukur barınak, mahalle sakinlerinin panik ve korkusuna neden oldu.

Alınan bilgiye göre; Cemal Gürsel Mahallesinde Ali Haydar Sokakta bulunan boş arazide boş arazi içerisinde açılan çukurun, üzeri yorgan, naylon ve eşyalarla kapatılarak, içerisinde tabana  halı serilip, soba kurulup barınak haline getirildi.

Kim ya da kimler tarafından açıldığı ve kullanıldığı bilinmeyen çukur barınak mahalle sakinleri tarafından ateşe verilerek yakıldı.

Cemal Gürsel Mahallesi Muhtarı İmam Yıldız, “Mahalle olarak can ve mal güvenliğimiz sıkıntıda.  Mahallemizde arazide açılmış bir çukur ev örneği var. Yer altında alkol, esrar almak için mağara yapmışlar. Mağarada 5-6 kişinin gireceği bir yer var. Yer altına soba bile koymuşlar. Acilen ilgili kurumlardan yardım ve destek bekliyoruz.  Acilen tedbir alınması lazım.” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız