SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahallede Yılan Paniği

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:07:24
Mahallede Yılan Paniği
A- A+ PAYLAŞ
Malatya merkeze bağlı Orduzu Beldesi Vaizpınar Mahallesi'nde bir bahçeden çıkan 4 yılan, mahalle sakinleri ve çocukları korkuttu. 
     
Vaizpınar Mahallesi'nde oturan Mahmut Dere, yolda oynayan çocuğunun yılanları görmesi üzerine korkuyla bağırdığını ve kendisine haber verdiğini söyledi. 
     
İl etapta gördükleri iki yılanı öldürdüklerini dile getiren Dere, daha sonra aynı yerde iki yılan daha gördüklerini belirtti. Yılanlardan birini daha tüfekle öldürdüklerini diğer yılanın ise kuyruğundan yaralandıktan sonra bahçeye kaçtığını belirten Dere, ''Bir saat içinde bu kadar yılanın çıkması normal değil. Mahallede hiç park yok. Çocuklar mecburen bu yolda oynuyor. Yılanlar onlara zarar verebilirdi'' diye konuştu. 
     
Çocuklarının hayatının söz konusu olduğunu ifade eden Dere, yetkililerin mahallelerini ilaçlamalarını istedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız