SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahalleler Arası Futbol Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Fuar ve Kayısı Festivali kapsamında düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası başladı. Açılış maçının ardından iki maç oynandı Çöşnük ve Ataköy mahalleleri rakiplerini eledi.

Turnuvanın açılışı ile ilgili olarak Fuarcılık Şirketi'nden yayınlanan bülten şöyle:

"18. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali programı çerçevesinde düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nın açılış maçı Medyaspor ile Kültür A.Ş. arasında yapıldı. Kültür A.Ş’nin 7 – 2 yenildiği karşılaşma sonrasında Mahalleler Arası Futbol Turnuvası start aldı. Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı’nın başlatma vuruşuyla başlayan Küçük Mustafapaşa Mahallesi ile Çöşnük Mahallesi maçında K.Mustafapaşa Mahallesi Çöşnük Mahallesi’ne fark attı. 10 – 3 yenilen Çöşnük Mahallesi turnuvadan elendi.

Turnuvanın ikinci karşılaşması ise Ataköy Mahallesi ile Ş. Fevzi Mahallesi arasında oynandı. Bu karşılaşmayı da Ataköy Mahallesi, Ş. Fevzi Mahallesi’ni 7 – 6 yenerek bir üst tura yükseldi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız