SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahalleler Futbol Turnuvası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 5-17 Temmuz 2010 tarihleri arasında yapılacak olan Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nın birinci kademe müsabaka kura çekimi yapıldı.

Malatya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri ve Fuarcılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından düzenlenecek olan 'Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası' için, Kültür Sanat Fuarcılık A.Ş salonunda gerçekleştirilen kura çekimine, müsabakaya katılacak mahalle muhtarları katıldı.

Kura çekimi öncesi konuşan Kültür Sanat Fuarcılık A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü ve Tertip Komitesi Başkanı İsmail Özbey, müsabakaların centilmenlik sınırı içinde geçmesini ifade ederek, mahalle muhtarlarından bu konuda daha duyarlı olmalarını istedi.

Birinciye 2 bin TL, ikinciye bin 500 TL ve üçüncüye bin TL ödülün verileceği turnuvayı organize eden Kültür Sanat Fuarcılık A.Ş. personeli Ferit Yıldız, kura çekiminde müsabakalarda uygulanması gereken kararları açıklayarak, turnuva hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Yapılan kura çekimi sonrasında oluşan maç takvimi şöyle:

"05.07.2010 Pazartesi: Çöşnük Mahallesi-K.Mustafapaşa Mahallesi
05.07.2010 Pazartesi: Ş.Fevzi Mahallesi-Ataköy Mahallesi
06.07.2010 Salı: Göztepe Mahallesi-Seyran Mahallesi
06.07.2010 Salı: Zafer Mahallesi-Atatürk Mahallesi
07.07.2010 Çarşamba: H.Abdi Mahallesi-Özalper Mahallesi
07.07.2010 Çarşamba: Cumhuriyet Mahallesi. H. Ahmet Yesevi Mahallesi
08.07.2010 Perşembe: Tandoğan Mahallesi-A.Gaffar Mahallesi
08.07.2010 Perşembe: Halfettin Mahallesi-İnönü Mahallesi
09.07.2010 Cuma: Yıldıztepe Mahallesi-Başharık Mahallesi
09.07.2010 Cuma: Çavuşoğlu Mahallesi-Sarıcıoğlu Mahallesi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız