SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mahalleleri Tek Tek Gezeceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, ziyaretlerini kent merkezindeki mahalle gezileriyle sürdürdü. Ağbaba, "Yapılamayanları da söyleyeceğiz yapılanları da söyleyeceğiz. Ama ortak değer Malatya olduğu için Malatya’mızın gelişmesi için biz elimizden gelen her türlü mücadeleyi vereceğiz."diye konuştu. Ağbaba, Kuluncak ilçesi ile merkezdeki Zafer Mahallesi, Fırat Mahallesi, Çöşnük Mahallesi muhtarlarını ziyaret etti.

Ağbaba, ziyaretler sırasında  yaptığı konuşmada, siyaset anlayışında değişiklik yapmak istediklerini belirterek, “Hem devletle hem siyasi kurumlarla mahalleli arasındaki en büyük köprü olan ve demokrasinin en güzel yöntemlerinden birisiyle seçilen muhtarlarımızın yanına gitmeyi uygun bulduk. Biz bu dönemde tüm muhtarlarımızı tek tek gezeceğiz. Ortak değerimiz Malatya. Malatya ne kadar gelişirse Malatya ne kadar güzelleşirse burada hepimiz o kadar mutlu oluruz. Yani ilimiz de bir kişi mutlu olamaz ise biz de mutlu olamayız. Ve bütün siyasetçilerle, iktidarla belediye başkanıyla hep beraber muhtarlarımızla beraber Malatya’nın gelişmesi için Malatya’nın mutlu olması için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. " dedi.

HAL BİNASI

Hal binasının satışından elde edilen paranın çarçur edildiğini söyleyen Ağbaba; "Hal binası 52,5 trilyona satıldı. Hukuki hatadan dolayı tebligat yapılmadığından dolayı mahkemeye verildi ve ciddi manada o parayı alacaklar. Şimdi hal binası neden satıldı bunun Malatya’ya ne faydası oldu? " ifadelerini kullandı.

'GÜZEL ŞEYLERE DESTEK VERECEĞİZ'

Malatya'nın gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Milletvekili Ağbaba; Fırat Mahallesi'nden tutun Zaviye Mahallesine, oradan tutun Taştepe Mahallesine kadar bütün Malatya’mızın Malatya merkezimizin, ilçelerimizin mutluluğu esas. Malatya’mızın gelişmesi için biz elimizden gelen her türlü mücadeleyi vereceğiz. Bu anlamda bu anlamda iktidar partisinin yapmış olduğu her güzelliğe muhalefet partisi olarak destek vereceğiz." dedi.

İl Genel Meclisi toplantısında hizmetlerin ihtiyaca göre verilmesini söylediğini hatırlatan Ağbaba; " Hizmetler merkeze yakınlığa göre değil, ihtiyaca göre verilmelidir. Çünkü devletin lütfu değil, Cumhuriyet Halk Partisi'nin lütfu değil, seçilen milletvekilinin lütfu değil. Bunlar sizlerin hakkı. Bizler bunun için seçildik. Bizlerin görevi sizlerden aldığımız oylara sahip çıkmaktır." diyerek sözlerine şöyle devam etti. " Verdiğiniz o ak temiz oylara her zaman sahip çıkacağım. Çünkü bizler sizlere güveniyoruz. Bizim arkamızda ki güç halkın gücü. Sizlerin gücüdür. Oradan aldığımız güç ile her zaman yolumuza devam edeceğiz.".

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız