SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mahallelerin Yolları Kapatıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:28:48
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da, çevre yolunda yapımı devam eden Battalgazi Kavşağı'nın alt kısmında bulunan Tandoğan, Göztepe ve İzolutepe mahalleleri sakinleri, mahalleleriyle merkeze bağlantı yolu açılması için eylem yaptı. 
     
Battalgazi Kavşağı'nda toplanan grup adına konuşan mahalle sakini Veysel Kara, mahalleleriyle merkeze giden yolların kapatıldığını belirtti. 
     
Yaklaşık 2 yıldır merkeze gelmek için yollarının kilometrelerce uzattıklarını ileri süren Kara, Karayolları İl Müdürlüğü ya da belediye yetkililerinin bu konuya çözüm getirmelerini istedi. 
     
Göztepe Muhtarı Bilal Yerli de, yaklaşık 55 bin kişinin yol güzergahının iptal edildiğini savundu. Battalgazi Kavşağı yapım çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren Yerli, ancak mahallelerinin merkeze 2 kilometre uzaklıkta olmasına karşın, merkeze gelebilmek için 12 kilometre yol katetmek zorunda kaldığını ifade etti. 
     
Göztepe, İzolutepe ve Tandoğan mahallelerinden vatandaşların katıldığı eylem, grubun olaysız bir şekilde dağılmasıyla sona erdi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız