SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahalleli Tedirgin

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:58:16
Mahalleli Tedirgin
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Darende İlçesi'nin Sandıkkaya Mahallesi’nde evlerin üzerinde bulunan Kayalar mahalle sakinlerini her an tedirgin ediyor. 

Mahalle Sakinlerinden Hacı Ali Hıradağı yaşadıkları sıkıntılar ile ilgili olarak “Şimdiye kadar ne kadar müracaat ettik ise bu kayalar için bir netice alamadık. Bizler buranın keşfini istiyoruz. Mahallinde keşfini yaparak gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz. Fazla bir kar olsa yağmur yağsa bunların hepsi evlerimize, karayoluna bahçelerimizin içine inecektir. Daha fazla bir zaiyata mahal verilmeden bu büyük kayaların zararsız hale getirilmesini istiyoruz. Sayın Malatya Valimizin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, yetkililerinin ve Afet işleri müdürlüğünün bu yerin mahallinde keşfini yaparak bu kayaların kaldırılmasını tüm mahalle sakinleri adına istiyoruz” dedi

Mahallenin adını da aldığı bu kayaların büyük sandıkalar gibi dizildiği görülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız