SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahalleli Tepkili!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:28:30
Mahalleli Tepkili!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezdeki Tecde Mahallesi sakinleri, inşaatı duran spor salonu konusunda Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan yardım istedi.

İl Özel İdaresi tarafından yapımı üstlenilen merkez Tecde Mahallesi'ndeki Gençlik Spor Merkezi'nin bir türlü tamamlanmaması, mahalle halkının tepkisine neden oldu. Tecde Mahallesi sakinlerinden Ali Yiğit, "2010 yılında İl Özel İdaresi tarafından ihale edilerek temeli atılan ve 240 gün iş süreli olan Tecde Gençlik Spor Merkezi, aradan 3 yıla yakın bir zaman geçmesine rağmen temeli atılarak kaderine terk edilmiş bir vaziyettedir. 30 Mayıs 2012 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Suat Kılıç, temeli atılan Tecde Gençlik Spor Merkezi’nde incelemede bulundu. Sayın Bakanımıza spor kompleksinin mahallemiz açısından çok büyük önem taşıdığını, yapılacak spor kompleksinden Tecde Mahallesi'nin yanı sıra civar mahalle, ilçe, belde, okul ve öğrencilerinin de faydalanacağını, bu nedenle bu spor kompleksinin acilen yapılması gerektiğini ilettik. Sayın Bakanımız da basına yaptığı açıklamalarda; 'yeterli ödenek temin etmeden yatırım yaparsanız, işte böyle vatandaşa paslı demir filizleri seyrettirirsiniz' diye sitemde bulundu. Malatya'da yarım kalmış spor komplekslerinin yapım işinin Bakanlığa devredileceğini ve bu spor komplekslerinin bir an önce tamamlanacağını belirtti. Mahalle halkı olarak Sayın Bakanımıza soruyoruz; Tecde Gençlik Spor Kompleksi'ni ziyaret edişinizin üzerinden 6 ay geçti. Tecde Gençlik Spor Kompleksi'nde hâlâ bir gelişme yok. Ve biz Tecde Mahallesi olarak spor kompleksinde paslı demir filizleri seyretmeye devam ediyoruz. Tecde Gençlik Spor Kompleksi'nin kaderine terk edilmeyerek biran önce tamamlanması en büyük temennimizdir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız