SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mahallenin Ağabeyisiniz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kaysı Kent Muhtarlar Derneği yönetimi, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Sami Er'e ve Gazeteciler Cemiyeti'ne nezaket ziyaretlerinde bulundu.

ÖZEL İDARE'DE..
Kaysı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı, ziyarette yaptığı konuşmada, "İl Özel İdaresinin kırsalda ve şehir merkezinde yapmış olduğu çalışmaları yerel basın aracılığı ve köy muhtarları sayesinde takip ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Kurum olarak kırsaldaki sorunlara kısa zaman içinde ulaşmanız ve pratik çözümler getirmeniz takdire şayan. Bizlerde yeni bir dernek kurduk derneğin yönetim kurulu ve üyeleri ile de sizleri ziyaret etmek istedik" ifadelerini kullandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er de, "Sizler bir bölgede hizmet veriyorsunuz. O bölgenin kanaat önderisiniz. O mahallenin bilirkişisisiniz, ağabeylerisiniz. Kişisel, ailevi sorunlarda bile ilk başvurulan kişilersiniz. Uzlaşmacılık yapacak bir konumda bulunuyorsunuz. Bazen adli vaka haline gelmeden olayları yerinde çözme şekli ile de bir birimsiniz. Bu bilinçte olduğunuza inancım sonsuzdur. Bu dernek çatısı altında çok güzel işler yapacağınıza inanıyorum" dedi.

CEMİYETTE..
Geçtiğimiz ay kurulan Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Gazeteciler Cemiyeti'ni de ziyaret ederek, Başkan Haydar Karaduman ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı, muhtarların haklarını savunmak için yeni bir dernek kurulduklarını belirtip, belli bir program çerçevesinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret gerçekleştirdiklerini, Gazeteciler Cemiyeti'ni de ziyaret ettiklerini söyledi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Kemal Deniz ise, muhtarlık mesleğinin önemini anlatıp, muhtarların devlet ile millet arasında köprü görevi yaptığını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız