SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mahallenin Deliliğine Adayım!'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Belediye Başkan adayı Ömer Şarapnal, seçim gezilerini sürdürüyor.

Muharip Gaziler ve İşçiler Derneğini ziyaret eden Şarapnal, Çavuşoğlu Mahallesinde sanayi esnafı ve Zaviye Mahallesi GAP sitesi sakinleriyle de bir araya geldi.

Şarapnal ilk olarak Malatya Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti. CHP Malatya Belediye Başkan adayı Ömer Şarapnal, dünyanın hiçbir yerinde emsali olmayan Kurtuluş Savaşı ile kurulan tek ülkenin Türkiye Cumhuriyeti olduğunu söyledi. Şarapnal, Kurtuluş Savaşı'nda birçok insanın şehit ve gazi olduğunu kaydederek, "Gazilerimizi temsil eden ve hayatını sürdüren bir dernek olarak sizleri çok önemsiyorum. Bu anlamda Türkiye'nin koşulları içinde yaşadığınız sıkıntıları biliyoruz. İnşallah kısa sürede bu sıkıntılar çözülür. Çünkü, bu insanlar çok kutsal görevlerde bulunmuştur. Ulusal bağımsızlığımızın kazanılması ve sürdürülmesinde emekleri çok büyük" diye konuştu.

Şarapnal daha sonra Malatya İşçi Emeklileri Derneğini ziyaret etti. Şarapnal, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, "Emeklilerin sıkıntısını biliyorum ve ben de emekli bir insanım. Emeğin çok yüce bir değer olduğunu bilen birisiyim. Meslek hayatım ve yaşantım boyunca hep emekçi kaldım. Bunun da onurunu yaşıyorum. Malatya halkı hakkımda çok güzel şeyler söylüyor. Emekli insanların yurt dışında olduğu gibi iyi ücretlerle hayatlarını sürdürsünler istiyorum. Ancak, emekli insanlarımız zor şartlarda yaşamlarını sürdürmeye çalışıyorlar. İnşallah kısmet olursa, emeklilerin üreteceği projeleri değerlendirip, sizlerle birlikte olacağımın sözünü veriyorum" dedi.

Şarapnal'ın bir sonraki durağı Çavuşoğlu Mahallesi sanayi esnafıydı. Esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinleyen Şarapnal, vatandaşlardan destek istedi.

CHP Malatya Belediye Başkanı Ömer Şarapnal'ın son durağı ise Zaviye Mahallesi GAP Sitesi oldu. Site sakinleri ile bir araya gelen Şarapnal, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. Şarapnal'in ziyareti esnasında CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş ve parti üyeleri de eşlik etti.

Şarapnal burada yaptığı konuşmada, "Ben enerjimi halkımdan alıyorum, ben halk çocuğuyum. Sizlerin desteğiyle geleceğim ve Malatya'yı sizlerle birlikte yöneteceğim" dedi.

Malatya'nın en büyük sorununun imar olduğuna dikkat çeken Şarapnal, "Ben Malatya'nın en büyük sorununun ne olduğunu ve başıboş bırakılmış bir şehir olduğunu biliyorum. Malatya'da sokaklarda yaşanan sıkıntıları, trafik sorununun ulaştığı boyutları biliyorum. İmar çalışmalarında halka kan kusturulduğunu iyi biliyorum. Ve sizlerde bu sorunları benim çözeceğimi bildiğiniz için yanımda yer alıyorsunuz" şeklinde konuştu.

Şarapnal, açık yürekli bir insan olduğunu ifade ederek, "Her zaman tok sözlü bir insanım. Her zaman da mahallenin delisi olmaya aday bir insanım. Ama toplum adına bir misyon üstlendiğim zaman, halkımın ihtiyacının önüne başkalarının engel çıkartmasına canım pahasına mücadele edebilecek kadar da yürekli bir insanım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız