SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İçme Suyu Sorunu Çözüldü

0
Güncellendi - 2016-08-24 12:23:42
İçme Suyu Sorunu Çözüldü
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ İlçesi’ne bağlı Çobanuşağı Mahallesi’nin içme suyu sorunu çözdü. Mahalleye 2 bin metrelik içme suyu hattı, 2 adet 30 tonluk su deposu, 1 adet kaptaj ve 2 adet tevzi maslağı yapıldı. 

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 2014 yılından bu yana hızlı bir şekilde Malatya’nın genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Akçadağ İlçesi’ne bağlı Çobanuşağı, Güzyurdu ve Çakıllıpınar’ın içmesuyu sıkıntısını gidermek için çalışmalarımız devam ediyor. Çobanuşağı Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde incelemek için buradayız. Burada mevcut bir şebekemiz vardı. Bakım-onarım gerektiren yerleri yeniledik. Daha sonradan 2 adet su deposu yaptık, 1 adet depoyu ise ıslah ettik. Bu depoların birbirine uzaklığı 2.000 metreydi, bu bağlantıyı da yaptık. Mahallemiz en kısa süre içinde kesintisiz bir şekilde suyunu kullanacak. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız