SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mahcup Olmamalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:00:01
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Eser, seçim çalışmaları kapsamında beraberinde AKP İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte ilçede bulunan Zengibar Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Burada dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi alan Eser, kendilerinin de belediye başkanı olmaları halinde sivil toplum kuruluşları ile sürekli görüş alışverişinde bulunarak ortak akıl ile hareket edeceklerini belirtti.

Eser, dernek ziyaretinden sonra ise mahalle toplantıları kapsamında Merkez Gökyar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe genelinde olduğu gibi burada da vatandaşların işsizlik konusunda yakınmaları ile ilgili konuşan Eser, “Bizim birinci parolamız iş sahası, istihdam oluşturmaktır. Organize Sanayi Bölgemiz hazır burayı faaliyete geçireceğiz, hemşerilerimizin 2. fabrikalarını ilçemize kuracağız. İşsizliğin ne kadar zor olduğunu biliyoruz, bende gençliğimde sabahın 6’sında kalkıp çok amelelik yapmışımdır. Biz sizleri çok iyi anlıyoruz çünkü bizlerde sizin gibi sıkıntılar çektik. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz, beni sizlerde Malatya da çok iyi tanır, biz hizmet adamıyız. İnşallah tek hedefimiz seçimi kazanmak değil rekor bir oy ile seçimi kazanmaktır. İlçemize özel bir ilgisi olan Başbakanımıza mahcup olmamalıyız ve istediğimizi rahatça alabilmeliyiz. Bunun için çok çalışacağız ve başaracağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız