SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahkeme Kararıyla Döndüler

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi’nde 2 müdürlüğe mahkeme kararıyla yeni atamalar yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Münir Erkal, Mehmet Yaşar Çerçi ve Cemal Akın dönemlerinde Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten ve Ahmet Çakır yönetimi tarafından görevden alınan Cemal Aslan ile Cemal Akın döneminde Park ve Bahçeler Müdürü iken görevden alınan Hakan Yılmaz mahkeme kararı ile görevlerine iade edildi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın Cemal Aslan ve Hakan Yılmaz’ın ilgili mahkeme kararları gereğince göreve başlama yazılarını muhataplarına ilettiği öğrenildi.

Bu arada Hakan Yılmaz’ın Park ve Bahçeler Müdürü olması ile birlikte geçtiğimiz günlerde akrabalarını taşeron firma üzerinden Malatya Belediyesi’nde istihdam ettirmesi nedeniyle eleştirilere muhatap olan önceki müdür İdris Alan’ın ise Hakan Yılmaz’ın yardımcılığına getirildiği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız