SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahkeme Kararıyla Göreve Döndü

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Dr. Murat Uğuralp, mahkeme kararıyla yeniden döndü.

Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini 1989 Şubat 2005 dönemine kadar yürüten ancak bir süre sonra görevden alınan Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Murat Uğuralp, Malatya İdare Mahkemesi'ne açtığı davayı kazanarak görevine yeniden döndü. Sağlık Bakanlığı'nın, İdare Mahkemesi kararına Danıştay nezdinde itiraz ettiği, ancak Danıştay'ın mahkeme kararını onaylamasıyla Dr. Uğuralp'ın göreve iade edildiği öğrenildi.

Yeniden görevine dönen Başhekim Dr. Murat Uğuralp, Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi'nin kaliteli hizmet anlayışıyla vatandaşlara hizmet vermeyi sürdüreceğini söyledi.

Bu arada, Dr. Uğuralp'ın hakkında, adli yargıda devam eden bir başka dava bulunuyor.

Uğuralp'ın görevden alındığı dönemde, Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine Dr. Talip Baştürk atanmıştı. Dr. Uğuralp ise başhekimlikten alındıktan sonra Beydağı Devlet Hastanesi (eski SSK)'nde uzman hekim olarak görevlendirilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız