SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahkeme Kayıtları İstedi

A- A+ PAYLAŞ
 
9 yıllık eşi tarafından baraj gölünde boğularak öldürülen ve gömülen Feride S. cinayetinin duruşması ertelendi. 
 
İbrahim S.'nin "resmi nikahlı eşi kasten öldürme", Selahattin Ö.'nün (25) "suça yardım etme" iddialarıyla tutuklu yargılandıkları, Osman A. (31) ve Halil A.'nın (32) da "suç delillerini yok etme ve yer değiştirme" iddiasıyla tutuksuz yargılandığı Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın duruşması yapıldı. 
 
KAYITLAR İSTENDİ
 
Katil zanlısı İbrahim S.'nin gayri resmi eşi Esin C.'nin olay tarihinde kullandığı cep telefonu kayıtlarının istendiği duruşmada,  Feride S'nin olay tarihinde kullandığı cep telefonu numarası ile yapılan arama, arayan ve mesaj içeriklerini gösterir kayıtların mahkemeye gönderilmesine karar verildi. Mahkeme ayrıca Feride S. ile ilişkisi olduğu iddia edilen Murat Ö. ile davada yargılanan Halil E.'nin de cep telefonu kayıtlarını istedi. 
 
Katil zanlısı İbrahim S.'nin gayri resmi evlendiği Esin C.'nin şuanda yağma suçundan cezaevinde tutuklu bulunduğu belirtildi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi. 
 
HARFİYAT ALANINDA BULUNMUŞTU
 
Cinayet sonrasında ailesi tarafından Feride S. için kayıp başvurusu yapılmıştı. üç çocuk annesi 29 yaşındaki Feride S.'nin cesedi,  geçen yıl 4 Kasım günü Şehir Mezarlığı karşısında bulunan ve harfiyatların döküldüğü alanda bulunmuştu. 
 
Feride S.'in, eşi İbrahim S. (26) tarafından önce Karakaya Baraj Gölü'nde boğulduğu, ardından cesedin torbaya konulup göle atıldığı, akabinde de Yeşiltepe'deki hafriyat alanına getirilip gömüldüğü iddia edilmişti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız