SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahkeme Salonu Dar Geldi..!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da trafik tescil işlemleri ile ilgili trafik sigorta büroları bulunan bazı şahısların birlikte yaptığı iddia edilen usulsüzlüklerle ilgili 10'u tutuklu olmak üzere toplam 456 sanık hakkında açılan dava, mahkeme salonunun yetersizliği nedeniyle Yeşiltepe Kapalı Spor Salonu'nda yapılıyor.

Sahte trafik işlemleri iddiasıyla 456 sanık hakkında Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ikinci duruşması gibi üçüncü duruşması da Yeşiltepe Kapalı Spor Salonu'nda yapılmaya başlandı. Adliyedeki mahkeme salonunun yetersiz kalması nedeniyle kapalı spor salonuna alınan davanın duruşması nedeniyle salonun ortasında küçük bir mahkeme oturumu oluşturuldu. Tutuklu sanıklar için salonun ortasında, tutuksuz sanıklar için de salonun tribününde yer ayrıldı.

Davanın tutuklu sanıkları M.K., Ş.M., A.S., İ.G., M.O., F.K., Ş.A., S.S., A.G., ve Z.H. Yeşiltepe Spor Salonu'ndaki duruşmaya, cezaevinden güvenlik önlemleri altında getirildi.

Sanıkların dinlenmesine devam edilececeği duruşmaya gelen sanık yakınları, polis tarafından tek tek aranarak içeri alındı.

Bu arada, operasyon sonrasında tutuklanan 31 sanıktan 17'si ilk duruşmada, 7'si ise ikinci duruşmada tahliye edilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız