SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mahrem Eşleri Ablası' Tutuklandı

0
Güncellendi - 2017-05-03 22:16:10
'Mahrem Eşleri Ablası' Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, "örgütün mahrem eşlerinin ablası" olarak faaliyet gösterdiği belirlenen 1 şüpheli tutuklandı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu ve "örgütün mahrem eşlerinin ablası" olarak aktif şekilde faaliyet gösterdiği belirlenen A.B.K.'yi ikamet ettiği evinde gözaltına aldı.

Hakkında “FETÖ/PDY Terör Örgütü mahrem eşleri ablası olarak faaliyet göstermekten” işlem yapılan A.B.K., Malatya Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

A.B.K'nin eşinin de örgütün "mahrem imam"ları arasında yer aldığı ve daha önce tutuklandığı belirtildi.

Bu arada, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan 1 üniversite öğrencisi ve 1 özel okul öğretmeni Malatya'da gözaltına alındı. Üniversite öğrencisi Nevşehir’e, özel okul öğretmeni ise Kars’a gönderildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız