SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mai Tai Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da W.S.R World Super Ring Mai Tai (Tayland Dövüşü) gösterisi yapıldı.

Atatürk Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen gösteriye Serkan Yılmaz, Ramazan Beyazkaya ve Murat Tan’ın yanı sıra dünyaca ünlü sporcular katıldı.

Rap Time ve Agresif Tayfa gruplarının müzik gösterileriyle başlatan gösteri karşılaşmalarında ilk olarak 8 maçta 8 galibiyeti bulunan Soner Yeşiller ile Azerbaycanlı sporcu Rahim Guliyev karşı karşıya geldi. Rakibine ilk raunt’tan itibaren üstünlük sağlayan Soner Yeşiller maçı galip tamamladı. Maç sonrası bir konuşma yapan Azerbaycanlı sporcu Rahim Guliyev, “Biz iki millet bir devletiz. Herkese gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra ringe Milli sporcular Serkan Yılmaz ve Ramazan Beyazkaya çıktı. Ring de bir konuşma yapan Adıyamanlı sporcu Ramazan Beyazkaya, “Her ne kadar Nemrutumuza sahip çıksanız da sizlere güzel bir gösteri yapacağım” diye konuştu.

Gecenin 2. maçında ise Gürcistanlı sporcu Gorgi Xarotiyon ile Yakuza Salih Yıldız karşı karşıya geldi. 3 ribaunt sonunda maçın galibi Salih Yıldız oldu. Gecenin 3. maçında Ahmet Keskin ile Ramazan Beyazkaya karşı karşıya geldi. Karşılaşmada büyük üstünlük sağlayan Ramazan Beyazkaya, rakibinin havlu atması sonucu maçı kazandı.

Gecenin en önemli maçında ise, Alman Petric Tilger ile Malatyalı sporcu Murat Tan W.S.R World Super Ring Altın Kemer için karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadele veren iki sporcu salonu dolduran yüzlerce Malatyalıyı coşturdu. Maçın galibi ise Murat Tan oldu. Altın kemerini W.S.R. World Super Ring’in Organizatörü Cemil Kızılaslan’ın elinden alan Murat Tan, “Ben Akçadağlıyım. Biz bütün ilçelerimizle Malatya’yız. Herkese verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Milli sporcu Serkan Yılmaz’dan kemerini almak için sadece bir maç istiyorum” dedi.

Gecede bir konuşma yapan W.S.R World Super Ring Organizatörü Cemil Kızılaslan, Malatya’da bu etkinliğin düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu gece o kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Hiç beklemediğim dostlarımı burada gördüm. Bütün Malatya halkına teşekkür ediyorum. Bundan sonra en güzel organizeler Malatya’da yapılacaktır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız