SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAİF Bu Yıl da Açılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:40:36
MAİF Bu Yıl da Açılacak
A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'nın (MAİF) bu yıl da açılmasının planlandığı bildirildi. 
 

İş Kur Malatya İl Müdürü Durmuş Doğan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İlimizde ve bölgemizde düzenlenen MAİF 2011, İŞKUR, İnönü Üniversitesi, Malatya Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenerek 21-22 Ekim 2011 tarihlerinde İnönü Üniversitesi'nde gerçekleştirilmiştir" hatırlatmasında bulunarak, MAİF Fuarı'nı bu yıl düzenlemeyi planladıklarını söyledi. 
 

"MAİF 2011'e kamu kuruluşları ve özel sektör firmaları stant açarak katılım sağlamıştır. Toplamda 50 stant açılmıştır. Fuara katılan firmalar ve İnönü Üniversitesi öğrencileri bu fuar kapsamında bir araya getirilerek istihdam konusunda önemli adımlar atılmıştır. Ayrıca fuarımızda yine öğrencilere yönelik " Girişimcilik , Kariyer Planlama ve İş Hayatında Başarının Anahtarları" konularında seminerler verilerek iş hayatında kullanabilecekleri önemli bilgiler verilmiştir" diyen Doğan, bu fuarda işsiz ile işveren arasında köprü görevi yaptıklarını vurguladı. 
 

Özellikle vasıflı işgücünü arz edenler ile talep edenleri karşı karşıya getirmeyi ve taraflar arasındaki işbirliğini kalıcı hale getirmeyi amaçlayan bu fuarın, ilk kez düzenlenmesine rağmen büyük bir ilgi gördüğünü hatırlatan Durmuş Doğan, daha sonra şunları belirtti: "Ülkemizin yanı sıra dünyada önemli bir sorun olan işsizliğin önüne geçilmesi ve ayrıca vasıflı eleman bulmada zorlanan işverenlerin eleman ihtiyacını gidermesi açısından İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı belki de bir milattır. Bu fuar sayesinde birbirinden habersiz iş arayan kişi ile işçi arayan kurum bu fuar sayesinde karşı karşıya gelmektedirler. Tarafların birbirlerinin eksikliklerinin tespit edilmesi ve giderilmesi bakımından da önem taşıyan Malatya İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı, işsizliğin azalmasına ve vasıflı eleman ihtiyacının karşılanması açısından ilimiz, bölgemiz ve ülkemize önemli katkılar sunacaktır".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız