SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAİKAD'da Olağanüstü Kongre

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:43:22
MAİKAD'da Olağanüstü Kongre
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İş Kadınları Derneği (MAİKAD)'ın olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı, başkanlığa İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi eski dekanı Prof.Dr. Göknur Aktay seçildi.

Eski başkan Avukat Burçin Han'ın yeniden aday olmadığı derneğin genel kurulu Sarı Kurdela Lokantası'nda gerçekleştirildi. Derneğin yönetim kurulu üye sayısının 8'den 12'ye çıkarılmasına ilişkin tüzük değişikliğinin kabulunun ardından seçimlere Prof.Dr. Aktay başkanlığında tek liste katıldı ve yönetim şu kişilerden oluştu:

Prof.Dr. Göknur Aktay (Başkan), Avukat Arzuhan Kaplan, Avukat Burçin Han, Emine Yıldırım, Eczacı Fezan Özyavuz, İnşaat Mühendisi Manolya Uymaz Dağ, Melahat Yiğit, Mimar Menekşe Bozyiğit, Nursel Gökçe, Mimar Sema Kandil, Şermin Akkartal, Yasemin Coşkun ve Gazeteci Yaşar Karaaslan.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız