SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Makam Ne Olursa Olsun Hizmete Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2019-03-15 00:03:43
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayı çalışmalarına başladı. 31 Mart yerel seçimler öncesindeki meclis toplantısının birinci oturumunda Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve meclis üyeleri veda konuşması yaptı, helallik istedi.

Herhangi bir gündem maddesinin görüşülmediği toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,  eski Başkan Ahmet Çakır ve meclis üyelerine teşekkür etti.

“Ben bu şehre aşığım”

Belediye Başkanlığının millete hizmet etme, millete hizmetkar olma makamları olduğunu aktaran Başkan Polat, “Hem Belediye Başkanı olarak, hem de Meclis Üyesi vasfımızla bu şehrin sorumluluğunu almak, kutsal bir görevi yerine getirmek çok önemli. Sizlerle birlikte bu millete güzel hizmetler üretmenin gayretinde olduk. Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi olarak bütün arkadaşlarımızla birlikte görev süremiz boyunca anlımız açık, başımız dik bir şeklide bu şehre güzel hizmetler yapmak için kararlar aldık. Büyükşehir Belediye Meclisi olarak Malatya’nın tamamından sorumluyuz. 5 yılı çok güzel bir şekilde geçirdik. Biz bu şehri seviyoruz, ben bu şehre aşığım. İçimizden bazı arkadaşlarımız görevlerine devam edecek, bazı arkadaşlarımız da görevlerini başka arkadaşlara devredecek. Buradaki makamlar önemli değil, önemli olan bu şehre hizmet etmektir. Malatya’nın üzerimizde hakkı var. Bundan sonrada makam mevki ne olursa olsun şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbim bizlere her zaman memleketimize, ülkemize hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Ahmet Çakır’a da teşekkür eden Başkan Polat,  konuşmasının sonunda meclis üyelerinden helallik istedi.

Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinden, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları, AKP Meclis Üyesi Hasan Gögüs, CHP Meclis Üyesi Hurşit Kuşçu, AKP Meclis Üyesi Nebi Yiğit, Şahin Doğan, yaptıkları konuşmalarda “Büyükşehir Belediye Meclisinin Malatya’ya hizmet noktasında çok güzel çalışmalar yaptı. Büyükşehir Belediye Meclisi olarak çok güzel bir ortamda hiçbir ayrım olmadan sadece Malatya için güzel kararlar aldığımıza inanıyoruz” dediler.

Polat’tan üyelere plaket

Yapılan konuşmaların ardından yapmış oldukları hizmetler anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Meclis Üyelerine Kayısı Kristali plaket verildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi, ikinci oturumunu 18 Mart Salı günü saat 14.00’de gerçekleştirecek.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • EKİ KÖY HİZMETLİ (5 yıl önce)
    ŞU ARKADAKİ ABLERİN YÜZ İFADESİNE BAKIN KİM BU KAMUYU SARAN DALGA
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    85 milyonluk kredi yetkisini giderayak niye aldın sayın hacı başkan.nerelere ödendi.söylede bizde hakkımızı helal edelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vicdanrahatlatmak. (5 yıl önce)
    Neyin helalliğini istiyor ...?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Ne hikmetse hep hizmetkarsiniz ama yine ne hikmetse hep yakın çevrenize hizmet ettiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • keklik (5 yıl önce)
    çok hizmet ettin ya
    0
    0
    Yanıtla