SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Makamların Gelip Geçici Olduğunu Biliyoruz"

0
Güncellendi - 2019-09-07 03:26:00
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, "Sayın Cumhurbaşkanımızı 19’uncu kez Malatya’da ağırlayacağız. Cumhurbaşkanımızı bir kez daha Malatya’ya yakışır bir şekilde karşılayıp, ağırlayıp, uğurlayacağız."dedi.

-4 muhtar derneği yönetimine ziyaret

Milletvekili Çalık, beraberinde partili yöneticilerle birlikte 4 ayrı muhtarlar derneğini tek tek ziyaret ederek, muhtarlar dernek yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi. Milletvekili Çalık, sırasıyla Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, Kayısı Kent Muhtarlar Dernek Başkanı Alaattin Aktaş ve Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç ile birlikte yönetim ve üyelerini ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıp, sorun ve taleplere ilişkin istişarelerde bulundu.

-“Malatya’ya yakışır şekilde ağırlayıp, uğurlayacağız”

Mahalle muhtarlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Eylül Pazar günü Malatya’da yapacağı programa davet eden Milletvekili Çalık, “8 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Hükümet Meydanı’nda, 15 Temmuz Millet Meydanı’nda bir kez daha Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a ev sahipliği yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın en önemli ev sahipleri mahalle muhtarlarımız olacaktır. Çünkü ‘Muhtar bile olamaz’ diyenlere, bu söylemi dile getirenlere inat, O muhtarlarımıza, muhtarlarımız sayın cumhurbaşkanımıza sonuna kadar sahip çıktı. Sayın Cumhurbaşkanımızı 19’uncu kez Malatya’da ağırlayacağız. Cumhurbaşkanımızı bir kez daha Malatya’ya yakışır bir şekilde karşılayıp, ağırlayıp, uğurlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın milletimizle yol yürüdüğünü herkes bir kez daha görecek.” diye konuştu.

-“ Her hangi bir makam alamadıkları anda başka yola sürüklenenlerin sonunu görüyorsunuz”

Milletvekili Çalık, AKP’den ayrılanlarla ilgili değerlendirmesinde; “AK Parti’nin milletimizle yol yürümesinde nefesi yetmeyenler, biz milletimizle yürürken yolunu şaşıranlar halen var mı, var, biz onları milletimizin takdirine bırakıyoruz. Nefesi yeten bütün arkadaşlarımızla, yola başladığımız bütün arkadaşlarımızla, bütün kurucularımızla, bütün muhtarlarımızla sonuna kadar milletimizle yol yürümeye devam edeceğiz. AK Parti sadece kişilere mahsus bir parti değildir. AK Parti bir ruhtur, bir davadır, bir şuurdur. AK Parti’nin geleceği Türkiye’nin geleceği ile beraberce harmanlanmıştır. Fani dünya; bizler bugün varız, yarın yokuz. Makamların gelip geçici olduğunu biliyoruz. Pozisyonel siyaset yapanlar, pozisyonları ellerinden gittikten sonra makam peşinde koşup, her hangi bir makam alamadıkları anda başka yola sürüklenenlerin sonunu görüyorsunuz. Pozisyonel siyaset yapıp, benim makamım, benim mevkim olsun diyenler, dün nasıl yarı yolda kaldılarsa, nefesleri ve siyaset ömürleri yetmediyse bugünde nefesleri yetmeyecektir. Bizler, sayın cumhurbaşkanımız ile birlikte yol yürümeye, milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz.” İfadelerini kaydetti.

-“O bölgede eskiden esnaf kepenk indiriyordu, şimdi HDP indiriyor”

Milletvekili Çalık, Diyarbakır’da çocuklarının dağa çıkarıldığını söyleyerek HDP il binası önünde oturma eylemi yapan annelere destek vererek şöyle konuştu:

“Terörün uzantısı olarak Meclis’te görev yapan partiler bugün anaların çığlıkları üzerine kepenklerini indiriyorlar. O kepenkler o analarım sayesinde iniyor. Biz geçmiş dönemde o bölgelere gittiğimiz de, Güneydoğu’ya gittiğimde, Hakkari’ye, Şırnak’a, Diyarbakır’a gittiğimde geçmiş dönemlerde kepenkleri esnafa indirtirirlerdi. HDP-PKK korkusuyla o dönem kepenkler inerdi. Ve şimdi güvenliğimiz tam teşekküllü olarak sağlanmış vaziyette esnaflarımızın kepenkleri sonuna kadar açık, ama HDP’nin kepengini o analar kapatmış vaziyette. Ben o anaların ellerinden öpüyorum. Allah onlardan binlerce kez razı olsun. İşte o kepenkler o anaların korkularıyla kapatılacak. 14 yaşında, 15 yaşında, 16 yaşında, 17 yaşında çocuklarımızı dağa kaldıran PKK-HDP işbirlikçilerinin hesaplarını o analarımız soracak.”

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Mustafa (4 yıl önce)
    Bunları sen mi söylüyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Yahu en güzeli de özellikle iktidar partisinin milletvekilleri adamlar eline her şeyi almış çoğunluk ellerinde yanlarına yavru kurtları da almışlar oh ne ala ! Bu hanımefendiye sormak isterim malatya lehine ya da ülkenin menfaatine yarayacak ne yapmıştır ? Kaç tane kanun teklifi vermiştir ? Bütün İkdidar Partisinin Vekillerine Toplasan 1 tane Veli AĞBABA çıkmaz ne yazık ki hatta bunu malatya'da akp'ye tapma derecesinde seven insanlar da biliyor ama işte işlerine gelmedikleri için sessizler (!) Verdiğimiz oy boşa gitmesin diyorlar ah malatya vah malatya (!)
    0
    0
    Yanıtla
  • Bynedimyan (4 yıl önce)
    Ne makam geçti nede siz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Ülkemizde siyaset bir meslek ,kim emekli olana kadar pardon yani parti başkanı üstünü cizene kadar mesleğini bırakır biraksada geçimini burdan temin eder bu durum bu ülkede istisnasız bütün partilerde aynı Avrupa'da ise insanlari nerdeyse zorla siyasete sokarsiniz bir bilemedin iki dönem yapar ondan sonra sivil hayatındaki mesleğine döner kimse eskiden milletvekili olduğunu dahi bilmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür (4 yıl önce)
    Makamlar geçici diyene bak. Haahahahahaha. Bari mağdur edebiyatı yapmasan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Gül (4 yıl önce)
    Keşke bu gelip geçici gördüğünüz makamdan gelip geçmeden sizleri temsilcimiz olarak seçen bizlerinde sesini duysanız ve Cumhurbaşkanımıza duyursanız.En büyük destekcisi olduğumuz bu güzel şehrimize neden bir çevre yolunun layık görülmediğini sorsanız.Temenniler,dilekler,trafik sorumuzu çözmüyor artık.Trafik toplumun ruh sağlığını bozacak hale ulaştı. Türkiyenin hiçbir şehrinde 70 yıldır yeni bir yol yapılmadan sadece eski yollarla idare edilmiyor.Bu makamdan kuru bir yaprak gibi gelip geçmemek için bile olsa lütfen artık bu “Çevre yolu”,sorumuzu çözün
    0
    0
    Yanıtla
  • Muammer Bulut (4 yıl önce)
    Sayın Cumhurbaşkanının 19 kez geldiğini söyleyip duruyorsunuz sayın Çalık .Geldi hangi fabrikayı açtı neyi çözdü Allahaşkına siz kimi kandırıyorsunuz herkes herşeyin farkında artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali (4 yıl önce)
    Milletvekilimiz Sayin Oznur Calik, milletvekili olarak asagidaki muthis performansi gostermistir. İlk İmza Sahibi Olduğu Kanun Teklifleri: 0 (Sifir) İmzasının Bulunduğu Kanun Teklifleri: 1 İmzasının Bulunduğu Yazılı Soru Önergeleri: 0 (Sifir) İlk İmzasının Bulunduğu Meclis Genel Görüşme Önergeleri: 0(Sifir) İmzasının Bulunduğu Meclis Genel Görüşme Önergeleri: 0 (Sifir) İlk İmzasının Bulunduğu Meclis Soruşturması Önergeleri: 0 (Sifir) İmzasının Bulunduğu Meclis Soruşturması Önergeleri: 0 (Sifir) İlk İmzasının Bulunduğu Meclis Araştırması Önergeleri: 0 (Sifir) İmzasının Bulunduğu Meclis Araştırması Önergeleri: 1 Genel Kurul Konusmalari: 2 (Ant Icme Konusmasi Dahil) Komisyon Konusmalari: 0 (Sifir) Malatyanin gelismesi icin bu kadar gece gunduz calisan, Malatyamizin ve malatyalilarin haklarini savunmak icin disini tirnagina katarak yorulmak bilmeden calisan milletvekilimiz sayin oznur calik'a cok tesekkur ederiz. Bizi gururlandirdin Calik! Emeginin hakki odenmez Calik!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Makamlar gelip geçici diyorsunuz siz geldiniz daha geçmediniz bu tatlı koltuklarinizdan
    0
    0
    Yanıtla
  • Nasibim1 (4 yıl önce)
    Sizmi biliyorsunuz makamların gelip geçici olduğunu.....
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (4 yıl önce)
    Makamların gelip geçici olduğunu sayenizde öğrendik Öznur hanım......
    0
    0
    Yanıtla
  • Melek (4 yıl önce)
    Yaptığım yorum hoşunuza gitmedi galiba yayınlamadınız
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim ogretmen (4 yıl önce)
    Bir türlü o makamdan inmiyorsunuz. Hep Allah rızası bizim in değil mi !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (4 yıl önce)
    Reis emir verdi tabiki halkın içine girin havalara girmeyin diye korkudan şimdi dolaşmaya başladınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Makamlar gelip geçişi ise neden her dönem milletvekili adayı oluyorsunuz? makamınızı bırakmak istemiyorsunuz sonrada millete makamlar gelip geçici sloganı atiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Haşmet (4 yıl önce)
    Makamlar biz faniler için gelip geçici. Öznur hanım gibiler için KALICI.
    0
    0
    Yanıtla
  • Melek (4 yıl önce)
    Reis gelince önce en yakın esenlik markete götürün fiyatları gösterin sonra miting alanına götürün ki kalabalığın niye az olduğunu sorduğunda verecek cevabınız olsun bu işler gaz vermekle olmuyor Öznur hanım
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Makamlar geçici ancak hiç kimse terketmek istemiyor. Bu sözünüzde lafta kalıyor. Mutlaka sizden daha iyi hizmet edecek birileri olacaktır. Herkese fırsat vermek gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (4 yıl önce)
    senın makamın gelib gecici deil yeter artık bırak kac donem oldugunu biz bile unuttuk bırak genclere
    0
    0
    Yanıtla
  • Remzi (4 yıl önce)
    Cumhurbaşkanı na 50lik yolun ne zaman yapılacağını soracağız,ihsan koca her tarafa pankart yazmış
    0
    0
    Yanıtla