SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Makas İyice Daraldı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:43:53
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, Malatya'nın üst ligde olması gerektiğini ifade etti. 

"Elimizden geleni yapacağız"

Teknik patron Feyyaz Uçar,  yaptığı açıklamada, "Her maçımız final havasında geçiyor. Şampiyonluğa gidiyorsanız zaten böyle olmak zorundasınız. Başka bir şekilde düşünülemez. Son iki haftaya kadar zirvede yolumuza devam ettik. Birinci olmazsak bile ikinci olarak iddiamızı sürdürdük. Makas iyice daraldı. Menemen Belediyespor iyi bir takım. İyi mücadele ediyor. Biz de iyi bir takımız. İyi de bir performans yakaladık. Bu güne kadar oynadığımız gibi yine galibiyet için gideceğiz. Elimizden geleni yapacağız” dedi. 

"Takım olarak kenetlendik"

Tecrübeli teknik adam, takım olarak kenetlendiklerini ve şampiyonluğa inandıklarını kaydederek, "Takımda psikolojik olarak bir değişiklik var. Bu bizi çok mutlu ediyor. Geldiğimiz gündeki gibi değil takım. Tatilini bile beraber geçiriyorlar. Bu bir takım için çok büyük bir olgudur. Bu durum çok hoşumuza gidiyor. Çünkü futbol birlikte oynanılan bir oyundur. Ne kadar omuz omuza verirseniz, o kadar güçlenirsiniz. Takımdaki bu tespit ettiğimiz bu olumlu hava, bizi gayet mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

"Futbol heyecanını üst liglere taşımalıyız"

Malatya'daki futbol heyecanını üst liglere taşımak istediklerini dile getiren Uçar, şunları söyledi: "İkinci yarı enteresan bir mücadele verdik. Hemen hemen hiçbir maçımıza aynı 11 ile çıkamadık. Muhakkak ki her hafta bir sakat veya cezalımız vardı. Çok önemli oyuncularımızdan eksik çıktığımız maçlar oldu. Bu hafta bile karşılaşmanın 27’nci dakikasında yedik kırmızı kartı. Bütün bu zorluklara rağmen bu takım yoluna devam edecek. Zor olacak. Ama şampiyonluğa değecek. Malatya bir üst ligde olmalı. Gelen takımlar daha kaliteli takımlar olması lazım. Çünkü bu şehirdeki futbol heyecanı ve sevgisi bir üst liglere taşınmalı. O açıdan mutlu sona ereceğiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız