SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Makedon Oyuncu EYMS'nin Gündeminde

0
Güncellendi - 2019-06-13 00:11:49
Makedon Oyuncu EYMS'nin Gündeminde
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Makedon orta saha Ljupco Doriev'le ilgilendiği öğrenildi. Makedon orta saha ile Evkur Yeni Malatyaspor'un yanı sıra Trabzonspor, Kasımpaşa ve Atiker Konyaspor'da ilgileniyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde ön eleme oynayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları hızlandı. Sarı kırmızılılar, listesinde yer aldığı ve daha önceden izlediği oyuncuları kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Yeni yönetimin ve teknik direktörün belli olmasının ardından kolları sıvayan transfer komitesi, listelerinde yer alan oyuncularla temasa geçiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın verdiği liste sonrası transfer komitesi kadrosuna katmak istediği oyuncularla görüşmelere başladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk kez mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, ön eleme maçları nedeniyle sezonu erken açacak. Sarı kırmızılılar, transfer noktasında listelerinde olan ve daha önceden izledikleri oyuncuların yanı sıra teknik direktör Sergen Yalçın'ın sunduğu liste doğrultusunda nokta transferler yapmak istiyor.

Sarı kırmızılıların listesinde yer alan isimlerden birinin Akademija Pandev forması giyen Kuzey Makedonyalı oyuncu Ljupco Doriev olduğu öğrenildi. 1,86 metreboyundaki sol kanat oyuncusu sağ kanat ve forvet arkasında forma giyebiliyor. Ljupco Doriev'in güncel piyasa değeri 700 bin Euro.

24 yaşındaki Ljupco Doriev, Prva Liga ekibi Akademija Pandev formasını giyiyor. Horizont Turnovo takımında da forma giyen Makedon oyuncu Prva Liga'da 56 karşılaşmada 21 gol atıp, 4'te asist yaptı.

Akademija Pandev formasıyla geride kalan sezonda 30 karşılaşmada 2 bin 309 dakika görev alan Ljupco Doriev, bu karşılaşmalarda 16 gol kaydederken, 2'de asist yaptı. Akademija Pandev, Prva Liga'da sezonu 58 puanla üçüncü sırada tamamlamıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Harun (4 yıl önce)
    Yemin ediyorum taraftar yorumlarını gördükçe üzülüp kızıyorum . Biz İstanbul'da Beşiktaş'ta, Bağcılar'da, Kadıköy'de , Yenibosna da farketmez Malatya forması ile gezip her yerde destek veriyoruz İstanbul takımlar karşısında bizim memlekette bittik, kaldık, olduk teknik direktör kötü, transfer yok , yol uzak say say ,,bitmez . Destek olun destek hep olumsuz yıllardır aynı yorum 5 yıldır bazıları gomdukce bu takımı takım hep onları yanılttı . Birde koşulsuz destek olsanız düşünün .. yağmur çamur , iyi kötü , uzak yakın demeden takımımızın arkasındayız .
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Nedense bizim takım hangi futbolcuyla ilgileniyorsa, anadolu takımlarının neredeyse tümüne yakını da aynı futbolcularla ilgileniyor. Arkadaş bizim takım diğerleri gibi değil, birkaç hafta sonra UEFA elemeleri başlayacak, ne takımda teknik heyet ne de futbolcular kesinlik kazanmamış. Bu kadar duyarsız kalınırsa, geçen yıl Akhisar'a ne olduysa, bu sene de bize aynısı olabilir.,..VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan (4 yıl önce)
    dinamocingellik profosyenel kalır
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (4 yıl önce)
    oyuncunun geçmiş sezon verilerine bakın sol kanat oyuncusu ama 2 tane asist yapmış. attığı gol daha fazla ama kanat oyuncusunda asist daha önemlidir. bu oyuncu bizim takıma yaramaz. inşallah almazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadas adamin gol attigini yazmissin asist yapamamis demissin adam beceriksiz olsa golde atamaz pas verdigi adamlar pozisyonu gol yapamadiysa bunun sucu ne, futboldan anlamadiginiz her halinizde belli konusmayin susun daha bilgili gorunursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • adamın maçlarını izle ne demek istediğimi anlarsın. oynadığı ligin kalitesine bak ona göre gollerini değerlendir. sen futboldan anlıyorsun tebrik ederim. sustum
    0
    0
    Yanıtla