SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAKİAD Nalçacı İle Devam

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Başkanlığı'na Ömer Fatin Nalçacı tekrar getirildi.

MKİAD'ın genel kurul ve seçimi Anemon Otel'de yapıldı. Genel kurula, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu, bazı daire müdürleri, bazı mesleki oda başkanları ve MAKİAD üyeleri katıldı.

Divan başkanlığı'nı Hüseyin Fırat'ın yaptığı genel kurul ve seçime tek liste katıldı. MAKİAD'ın faaliyet raporunu ise derneğin genel sekreteri Şahin Bol okudu. Şahin Bol, önceki genel kurulda üye sayıları 132 iken, bu genel kurul öncesi 142'ye yükseldiğini söyledi.

Daha sonra, MAKİAD'a yeni üye olan 4 iş adamına dernek rozetini MAKİAD Başkanı Ömer Fatin Nalçacı taktı. Ömer Fatin Nalçacı'nın tek aday olduğu MAKİAD asıl yönetim kuruluna şu isimler getirildi:

"Ömer Fatin Nalçacı (Başkan) Ali Cüreoğlu, Abdulvahap Günay, İrfan Büker, Celalettin Diltemiz, Yakup Öztürk, Cavit Saraçoğlu, Mehmet Akkurt, Nevzat Diri, Vahap Sayın, Hüseyin Kıymaz Haşim Oskaloğlu ve Abdulleah Enfin, Disiplin kurulu asıl üyeliklerine Recep Sağlam, Sadettin Çevik ve Bayram Eken."

"GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRİP, HEDEFLERİMİZİ YÜKSEK TUTMALIYIZ"
Kongre sonunda bir konuşma yapan MAKİAD Başkanı Ömer Fatin Nalçacı, "Derneğimiz Türkiye sanayiciler Konfederasyonu'nun TUSKON kurucu üyesidir" diyerek, daha sonra özetle şunları söyledi:

"Amacımız, ekonomisi ile güçlü bir Malatya, bölgede söz sahibi olan bir Malatya, ürettiğini dünyaya satan bir Malatya'dır. Bu hedefimiz için tek çözüm birlik ve beraberlik içinde olmamızdır. Güçlerimizi birleştirip, hedeflerimizi yüksek tutmalıyız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız