SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAKİD Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:48:42
MAKİD Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kuluncak İlisuluk Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği (MAKİD) törenle açıldı. 

Merkezi İstanbul Bağcılar’da bulunan ve kısa adı MAKİD olan Malatya Kuluncak İlisuluk Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği açılışına, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, MHP Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, AK Parti Kuluncak Belediye Meclis Üyesi Bekir Gürbüz, İlisuluk Köyü Muhtarı Rıfat Kalkan, İşadamı Osman Tekin, İşadamı Gazi Gürbüz, Akdaş İnşaat yönetimi adına Hamit Yılmaz, Dernek Yönetimi ve üyeleri ile birlikte İstanbul’daki Malatya ve Kuluncaklılar katıldı.

Açılışa Malatya Valisi Vasip Şahin ve diğer ilgili ve yetkililer bir kutlama telgrafı göndererek hayırlı olsun ve başarı dileklerini ilettiler.

 Açılışta, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, MİAD Başkanı Yunus Akdaş, MAKİD Başkanı Gökhan Yaltı, diğer ilgili ve yetkililer konuşma yaptı.

MAKİD kurucuları arasında şu isimler yer alıyor:

 Yönetim Kurulu Başkanı: Gökhan Yaltı, Başkan Yardımcısı Aziz Gürbüz, Sayman Adem Akdaş, Fatih Yılmaz, Sadık Yalçın, İrfan Gürbüz ve Tahir Seven. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız