SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Makine Parkı Yenileniyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:01:11
Makine Parkı Yenileniyor
A- A+ PAYLAŞ
 
Darende Kaymakamlığı, hizmetlerin daha koordineli ve düzenli gerçekleşmesini sağlamak için yeni iş makineleri satın aldı. 
     
Kaymakamlık, Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan iş makinelerinin hizmete sunulması amacıyla düzenlenen törene, Kaymakam Mehmet Aktaş da katıldı. 
     
Aktaş, törende yaptığı konuşmada, kepçe, kamyon, kamyonet, minibüs ve binek tipi araçlar satın aldıklarını bildirdi. Araçların çoğunluğunun bağış yoluyla sağlanan kaynakla satın alındığını ifade eden Aktaş, kendilerine ait yaklaşık 200 bin liralık bir bütçeyle de yeni araçlar satın aldıklarını belirterek, ''İlçemizdeki müteahhitlerin bağışlarıyla oluşturduğumuz bütçe sayesinde araçlarımızı yeniledik. İşlevsel olmayan bazı araçlarımızı sattık, onların yerine yenilerini aldık. Çalışmalarımızı yürütürken oldukça faydalandığımız araçlarımız büyük ölçüde yenilendi. Gerek alt yapı çalışmaları gerekse de lojistik anlamda çalışmalarımızda yeni araçlarımızla vatandaşlarımıza daha güzel ve verimli hizmetler üreteceğiz'' diye konuştu. 
     
Aktaş, konuşmasının ardından kurdele keserek, araçları hizmete sundu. İş makinelerini inceleyen Aktaş, operatörlerden de araçlar hakkında bilgi aldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız