SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Makine Şefi Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:08:08
Makine Şefi Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Temizlik İşleri Müdürlüğü Makine İkmal Şefi Ahmet Güven (yandaki fotoğrafta) hayatını kaybetti. 

Bir süredir Turgut Özal Tıp Merkezi’nde kanser tedavisi gören Esenlik Temizlik İşleri Müdürlüğü Makine İkmal Şefi Ahmet Güven’in (46) cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin göz yaşları arasında Hatunsuyu Mezarlığı’na defnedildi.

Evli ve 4 çocuk babası olan Güven’in cenaze namazına, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclis Naci Şavata, Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Malatya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Şaban Aşıcı, Esenlik Genel Müdür Yardımcıları, Erhan Soylu, Mesut Bozkurt, Ahmet Faik Yıldız, Esenlik Birim Müdürleri, Şefler, mesai arkadaşları ile birlikte Güven'in yakınları katıldı.

ESKİ MUHTAR VEFAT ETTİ..

Bu arada İzzetiye Mahallesi'nin eski muhtarı Ahmet Aktaş da vefat etti.

Bir süredir rahatsız olan Aktaş'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

84 yaşındaki Ahmet Aktaş, Dünya Gazetesi Malatya Temsilcisi Semira Aktaş'ın da babasıydı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız