SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Makinecilere Eğitim Salonu

A- A+ PAYLAŞ

Türk Mimar Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası (MMO) İl Temsilciliği yeni bir eğitim salonuna sahip oldu.

MMO İl Temsilciliği tarafından mülkiyeti alınarak eğitim amaçlı salon haline getirilen yeni binanın açılışı için bir tören düzenlendi. Açılış törenine; 29 Mart yerel seçimlerinde CHP Malatya Belediye başkan adayı olan Yüksek Mimar Ömer Şarapnal, CHP Belediye Meclis üyesi Ali Dağdelen, İnönü Üniversitesi, Kamu kurum –kuruluşları ile serbest çalışan çok sayıda makine mühendisi katıldı.

Eğitim Salonunun açılış kurdelesini Oda İl Temsilcisi Erdal Yavaş ile birlikte kesen Şarapnal; “Kentlerin sağlıklı oluşmasında çok önemli rolleri olan mimar-mühendis gibi teknik elemanların ülkemizde olduğu gibi ilimizde de maalesef hak ettiği yerde değil.

Meslektaşlarımın açtığı bu eğitim salonunda eğitimlerin yanı sıra ilimiz için yararlı projelerin de üretileceğine inanıyorum” diye konuştu.

Oda il temsilcisi Makine Mühendisi Erdal Yavaş’da; "Oda üyelerimize yönelik olarak sürdürdüğümüz meslek içi eğitimlerinde salon yokluğu bizim için büyük sorundu. Bunu çözmek için Oda’mıza bir eğitim salonu kazandırma girişimlerimiz doğrultusunda 70 kişi kapasiteli bir eğitim salonu olabilecek mülkiyeti satın alarak amacı uygun hale getirdik. Salonumuzdan diğer meslek odalarımı da yararlanabilecektir” diye konuştu.

Açılış töreni, kent sorunları ile ilgili görüş alış-verişi ve ikramlar yapıldıktan sonra sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız