SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Makineler Karakola!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, jeton ve para karşılığında oyuncak veren oyun makinelerine el koydu.

Edinilen bilgiye göre Asayiş Şubesi ekipleri, 1072 sayılı Kanun kapsamında açık veya kapalı alanlarda her ne ad altında olursa olsun kazanç kastı ile oynanmaması gereken rulet, tilt, langırt gibi oyun alet ve makinelerine karşı operasyon başlattı. Kanunen yurda sokulması ve imal edilmesi yasak olan ancak özellikle tanınmış ünlü marka satıcısı mağazalarda bulunan jeton ve para karşılığı oyuncak veren makineler tek tek toplandı. Asayiş Şubesi'ne getirilen makineleri polisler taşıdı. Polis, iş yeri
sahipleri hakkında da 1072 sayılı Kanun'a muhalefet iddiasıyla soruşturma başlattı.

KUMAR BASKINLARI..
Öte yandan Cezmi Kartay Caddesi’nde 32 yaşındaki İ.Ç.’nin işlettiği yere düzenlenen baskında 4 şahıs çanak tabir edilen oyunu 5’er YTL karşılığı oynadıkları gerekçesiyle suçüstü yakalandı. 4 şahsa 125’er YTL para cezası uygulanırken, işletmeci hakkında adli işlem yapıldı.

Akpınar Mahallesi Barbaros Sokakta 32 yaşındaki M.Ç. tarafından işletilen kahvehanede de iki ayrı masada kumar oynayan 8 şahıs yakalandı. Masalardaki oyun aletleri ve 70 YTL’ye el konulurken, adli ve idari işlem yapıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız