SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAKSAD'a Yeni Başkan

A- A+ PAYLAŞ

Başkanlığını daha önce Yaşar Karaaslan'ın yaptığı Malatya Kültür ve Sanat Derneği’nin (MAKSAD) Ali İhsan Öztürk başkanlığındaki yeni yönetimi görev bölümü yaptı.

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul sonucunda oluşturulan yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı. Toplantıda başkanlığa Ali İhsan Öztürk getirilirken, başkan yardımcısı, basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Mustafa Yuka oldu. Dernekte görev dağılımı şöyle oldu:

Sayman: Hasan Hüseyin Bayram, sekreter: İmhan Gelen, demokratik kitle örgütleri ile ilişkiler sorumlusu: Abdullah Ayas, kültürel ve sanatsal örgütlenme sorumlusu: Sevim Emir, örgütlenme sorumlusu: Nesimi Turhan.

Toplantıda ayrıca denetim kurulu da kendi arasında görev bölümünü yaparak, başkanlığa İsmail Balaman, üyeliklere ise Musa Aslantaş ve Ali Rıza Uğurlu getirildi.

Başkan Ali İhsan Öztürk, "2001 yılında kurulan derneğimiz, bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar içerisinde eksik görülen hususlara daha çok önem vermek suretiyle, hem derneğimizi hak ettiği yere ulaştırmak hem de kültür ve sanat adamlarının katkılarını kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Yazar-çizer, araştıran bu insanların emeklerini biliyoruz. Gençliğe önem verilerek çalışmalarımızı bu yönde de yoğunlaştırmak istiyoruz. Yeni oluşan yönetimimizin ana hedeflerinden bazıları bunlardır. Her kesimi kucaklamak ve işbirliği içerisinde olmak istiyoruz"dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız