SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Makus Talihi Değişecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:38:16
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler Pütürge ilçesinde çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulundular.

Pütürge ilçe ziyaretinde önce esnafları ziyaret eden Çalık ve Çakır, daha sonra AKP Pütürge İlçe Başkanlığını ziyaret etti ve ardından İlçe Kaymakamı Osman Doğramacı’yı ziyaret etti.

AKP İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Çalık ve beraberinde Çakır ve Kahtalı AKP İlçe Başkanı İsmail Oğuzcan Oğuz’u ziyaret etti. Ziyarete Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat’ta katıldı.

AKP İlçe Başkanlığı ziyaretinde konuşan  İl Başkanı Hakan Kahtalı, ilçenin sorunlarını yerinde tespit edip, yapılabilecek çalışmaları yerinde belirlemek amacıyla ilçe ziyaretlerinde bulunduklarını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’da “büyükşehir yapılanması ile birlikte yen ibir süreç başladı. Tabiki burada bir yapılanma var. Hem ilçelerimizin yapılanmasından dolayı bir takım zaman ve sıkıntılar var, hem ilçe belediyelerimiz kendilerini bu yeni döneme hazırlarken, büyükşehir de aynı şekilde kurumsal yapılanmalarını bir yandan hizmet üretirken, bir yandan da ileride daha sağlıklı ve daha yoğun hizmet üretmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi.

AKP Genel başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, “Pütürge 2014 yılında AK Parti’ye vermiş olduğu oylarla Türkiye’de en fazla oyu alan üçüncü ilçe oldu. Bu konuda değerli belediye başkanımız Mehmet Polat aldığı oyun hakkını vermek için çok yoğun bir çaba gösteriyor. O’na ben ‘Atom karınca’ diyorum. Buradaki çalışmalarını hem Ankara, hem İstanbul’da yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum. AK Parti Genel Başkanımın yanında Pütürgeli bir kardeşiniz olarak hizmet ediyorum. Ben hem size, Pütürge’me, Malatya’ma, ülkeme , milletime, Yüce Rabbime, O’nun rızasını almak için milletimin rızasını almak için var gücümle çalışacağım” diye konuştu.

Çalık, Karayolları Bölge Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık İl Müdürlüğü’nden tüm yöneticilerin Kaymakamlığın davetlisi olarak Pütürge ilçesine geldiğini belirten Çalık, “Pütürge’nin tamamını masaya yatırıp, talepleri alacağız ve takiplerini yapacağız. Bitmez denilen yapılmaz denilen hastanemiz yapıldı” dedi. 

PÜTÜRGE-DİYARBAKIR BAĞLANTI YOLU AÇILACAK

Çalık, daha sonra beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Pütürge İlçe Kaymakamı Osman Doğramacı’yı ziyaret etti.

Kaymakamı Osman Doğramacı, Diyarbakır, Adıyaman ve Elazığ üçgeninde bulunduğunu belirterek, yol güzergahlarının iyileştirilmesi konusunda destek istedi. 

Çakır, birlikte güzel hizmetler yapmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Önümüzde bir çalışma sezonu başlıyor, 2015 yılı içinde çalışma aylarında yapılacak çalışmaları programlıyoruz. İlçe ziyaretlerinde öncelikli programları ele alacağız. Aynı zamanda diğer kurumlarla bölgedeki sıkıntı ve sorunları da birlikte istişare edeceğiz” dedi.

Çalık burada da, “Çıkmaz yol Pütürge’yi, geçilmez yol Pütürge’yi İnşallah makus tarihini değiştirecek projeler hepimizin gündeminde. Hem Ulaştırma bakanımız Lütfi Elvan Malatya’ya geldiğinde, hem de Karayolları Bölge Müdürümüz ile konuştuğumuzda Diyarbakır-Çüngüş bağlantısını, Adıyaman-Nemrut bağlantısını ve Pütürge’den geçerek Elazığ’a gittiğimiz yol güzergahımızı gündeme getirdik. Özellikle Diyarbakır bağlantısını yapılması Pütürge’nin direk Doğu ile bağlantılandırılması adına çok önemli. Bu konuları takip ediyoruz. Pütürge Kaymakamlık binası için İçişleri Bakanımız söz verdi. Pütürge’ye yakışan Selçuklu mimarisinde bir hükümet binasını Pütürge’ye kazandıracağız. Çok güzel hizmetleri  Pütürge’mize kazandırıyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız