SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Makus Talihi Değiştirecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:36:20
A- A+ PAYLAŞ
 
AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, demir madeni rezervlerinin, Hekimhan'ın makus talihini değiştireceğini söyledi. 
     
Akın, milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, Özel İdare Genel Sekreteri İrfan Kaya, Hekimhan'ın Girmana beldesini ziyaret etti. 
     
Cemal Akın, ziyarette yaptığı konuşmada, Hekimhan'ın sulama suyu, içme suyu ve yol problemlerin çözümü konusunda diğer milletvekili arkadaşlarıyla birlikte gayret ettiklerini, bu çalışmaların Hekimhan'ı güzel günlere hazırlayacağını söyledi. 
     
Hekimhan'ın demir rezervinin çok önemli olduğunu vurgulayan Akın, ''Demir madeni Hekimhan'ın makus tarihini değiştirecek. Belki bu bölgede ekonomik refah itibariyle, kişi başına düşen milli gelir itibariyle, Hekimhan Malatya'nın da önüne geçecek bir konumda. Bu çalışmaların bereketlenerek devam etmesini, ekip ruhuyla çalışan partili kardeşlerimiz sağlamaktadırlar. Bu birlikteliğin devam etmesini cani gönülden diliyorum'' dedi. 
     
Öznur Çalık da, göç veren bir ilçe olan Hekimhan'da yeni istihdam alanlarının açılması için çalıştıklarını belirterek, ''Kolin Şirketinin, demir çelik fabrikasında, yaklaşık 1500 kişi istihdam sağlayacağı bir alanda yerleşim konusunda sıkıntıların var olduğunu biliyorduk. Bu vesile ile Hekimhan'a arazi tahsisi ile birlikte TOKİ başkanıyla, vekil arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz görüşmelerde, Hekimhan'a talep örgütlenmesi yapıldığında, TOKİ tarafından evlerimizin yapılacağı sözünü aldık'' diye konuştu. 
     
     -Malatya-Sivas bölünmüş yol çalışması- 
     
Geçen hafta, AK Parti Hekimhan ilçe başkanı, belediye başkanları ve il genel meclisi üyesinden oluşan bir heyetin Ankara'ya gittiğini dile getiren Çalık, Malatya-Sivas yolunun bölünmüş yol statüsüne alınması için, birlikte Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk ve Karayolları Genel Müdürü Müdürü Cahit Turhan ile görüştüklerini, Malatya-Hekimhan-Sivas bölünmüş yol çalışmasının 2012 yılında başlamasını beklediklerini belirtti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız