SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mal Paylaşımı Kanlı Bitti!.. 1 Ağır Yaralı

0
Güncellendi - 2016-11-19 17:32:41
Mal Paylaşımı Kanlı Bitti!.. 1 Ağır Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da mal paylaşımı iddiasıyla enişte-kayınbiraderin arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi bıçaklanarak ağır yaralandı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Tevfik Temelli Caddesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre mal paylaşımından dolayı çıkan tartışmada T.Ç. isimli şahıs eniştesi Aliseydi Ç.'yi (56) bıçakladı. Zanlı girdiği markette polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanırken, durumu ağır olan Aliseydi Ç. olay yerine gelen ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alınan Aliseydi Ç.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Gözaltına alınan T.Ç. ise sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

İha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Alp (7 yıl önce)
    Mal da yalan mülk de yalan var birazda sen oyalan...mal için uğraşırken can gitti, sağlık gitti, huzur gitti, akrabalık gitti..düşünmeden hareketin sonu ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (7 yıl önce)
    İslamin ozunu güzel ahlak oluştururdu Allah habibim sen güzel Ahlak uzeresin buyururken peygamberimiz beni hud suresinin dogruluk uzerinde ol ayeti ihtiyarlatti ben güzel ahlakı tamamlamak icin gönderildim sozleri doğrultusunda olmamız gerekirken güzel davranışları terk etmeye başladık değerli dostlar adaleti savunanalim haktan hukuktan yana olalım bize yapılmasını istemedigimiz hiç bir şeyi baskalarina yapmayalim paylaşmayı bilelim makam mevki peşinde kosmayalim işi ehil insanlara verelim kardeş olalım .
    0
    0
    Yanıtla