SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya 2. Pendik Olmasın!'

A- A+ PAYLAŞ

Perşembe günü Yeni Malatya Spor'la Malatya'da kupa maçı oynayacak olan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım’ın, ‘Çok çalışacaklar ve formanın hakkını verecekler’ demesinin ardından Aykut Kocaman antrenman temposunu yükseltti. Sarı lacivertli futbolcular ise bu durumdan şikayetçi oldu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım açık açık oyuncularını eleştirdi. Başkanın ‘Çok çalışacaklar, formanın hakkını verecekler’ talimatı üzerine oyuncular tatil döneminde bile çalışmaya tabii tutuldu. Hürriyet gazetesinin haberine göre futbolcular yoğun tempoya adeta isyan ettiler.

Kocaman ile yapılan görüşmelerde de kamuoyu önünde de Başkanın takımın çalışmasıyla ilgili uyarıları Sancaktepe 4 Ocak’ta başlayan çalışmalar öncesinde oyunculara verilen programlar vardı.

Yıldırım’ın uyarısıyla çalışmalar çok daha yüksek seviyede yapılmaya başlandı. Oyuncuların bir bölümü 6 günlük çalışma sonrası yorgun düşerken çeşitli adale sakatlıkları da yaşadı. 7 fire verilen antrenmanlardan sonra oyuncular, ‘Başkan vur dedi hocamız bizi öldürdü. Böyle ağır tempo hiç görmedik. Bir günlük izin isteğimize bile hayır cevabı aldık. Bu tempo düşmezse çok arkadaşımız sakatlanır’ demeye başladılar.

Aykut Kocaman’ın ağır programına ilk sözlü tepkiyi Emre Belözoğlu verdi. Yıllardır arka adalesinde sorun yaşayan ve böyle ağır antrenman programlarında sakatlık ihtimali yüksek olan milli oyuncu 2 gün önceki antrenman sonrasında sakatlanma korkusu yaşadı.

Arka adalesinde problem hisseden Emre antrenmanı yarıda kesip tesislere girerken, ‘Allahtan korksunlar böyle çalışma mı olur. 25×100 metre koşulur mu’ Bu ağır tempo sonrası dönüşü olmayan sakatlıklar yaşayacağız’ diyerek söylene söylene tedavi olmaya giderken, tepkisini de ortaya koydu.

2Bitkin düşen ve antrenman aralarında odalarında dinlenme imkanı dahi çok az bulan oyuncuların sertleşen adalelerini yumuşatmak için doktorların odasının kapısında kuyruklar oluşturdu. Futbolcuların bir kısmının ise ‘Böyle giderse Yeni Malatya maçında sıkıntı yaşarız. Ayakta duracak halimiz yok. Zeman da böyle çalıştırırmış. 2. bir Pendik faciası yaşamayalım’ dedikleri öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız