SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya 2014'te Büyükşehir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:42:22
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Kayseri'de partisinin büyükşehir belediye başkanlarının katılımıyla toplantı yaptı. 
 
Tanrıverdi, toplantıda yaptığı konuşmada Malatya'nın büyükşehir olma konusuna da değinerek, "Büyükşehir olacak şehirler bugüne kadar hep 11 olarak anılmıştı çünkü 750 bin ve üzeri olan sayı oydu. Ancak yeni nüfus sayımı açıklandı. Bu nüfus sayımına Malatya ve Mardin de eklendi. Dolayısıyla 13 il daha büyükşehir olmaktadır. Böylelikle, Şanlıurfa, Hatay, Manisa, Balıkesir, Van, Aydın, Muğla, Tekirdağ, Mardin, Malatya, Denizli, Kahramanmanaş, Tekirdağ büyükşehir statüsü kazanacak. Büyükşehir yasası çalışmaları sürdürülmektedir. Detay çalışmalar yapılmaktadır. Bu uygulama 2014 seçimleri için geçerlidir. Bugün yasa çıksa bile kentler 2014 yerel seçimlerinde büyükşehir olabileceklerdir. Bizim de bu kanunu bu yıl sonuna kadar çıkarmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız