SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya 5 Yılda Değişim Yaşadı'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:33:22
'Malatya 5 Yılda Değişim Yaşadı'
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin iki milletvekili ile bazı adayları ve il yöneticileri, MÜSİAD yöneticileriyle biraraya geldi.

Bu organizasyon ve yapılan konuşmalara ilişkin partinin basın bülteni şöyle:

"AK Parti Malatya heyeti Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesinin üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Malatya’da özel bir restoranda düzenlenen toplantıya AK Parti Malatya Milletvekilleri H.Cemal Akın,Mustafa Şahin,AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi,Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır,Yeşilyurt ilçe belediye başkan adayı Hacı Uğur Polat ve çok sayıda iş adamı ile partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır,her kriz döneminde MÜSİAD’ın öneminin bir kez daha ortaya çıktığını belirterek, ‘‘ MÜSİAD’ın önemi her zaman krizlerde ortaya çıkıyor. Türkiye’de ne zaman bir kriz olsa geçmişe ve kriz süreçlerine baktığımızda çizgisini bozmadan düzgün duran bir yapının varlığı tescil ediliyor. Bugünde aynı şeyi görüyoruz. Gerçekten MÜSİAD ülkesini seven, insana değer veren, yüksek ahlaki değerleri savunan, üreticisinden sanayicisine kadar üyelerinin haklarını koruyan ve bunu korurken de ülkenin genel yapısına saygı duyan, genel çizgisini hiç bozmayan, sadece ekonomik anlamda değil ülkemizin her anlamda ki çıkarları doğrultusunda bugüne kadar göstermiş olduğu duruşlarla MÜSİAD ciddi bir değer olduğunu ortaya koyuyor.’’ dedi.

AHMET ÇAKIR: MALATYA ŞEHİRCİLİK ANLAMINDA DİKKAT ÇEKEN KENTLERİN BAŞINDA GELİYOR

Ülkenin gelişmesine verdikleri katkının aynısını Malatya için de düşünmek zorunda olduklarını ifade eden Çakır, "Şehrimizde yeni bir süreç başlıyor. 1924 yılından bu yana belediye olan Malatya, ilk defa büyükşehir olarak seçimlere hazırlanıyor. Bu yapıyı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Kentin büyükşehirin getirdiği avantajları başarılı kullanması halinde daha sağlıklı büyüyecektir. Bunun için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Geçen 5 yıl içerisinde Malatya büyük bir değişim yaşadı. Şu anda Malatya kalkınmakta, gelişmekte olan iller arasında. Şehircilik anlamında dikkat çeken kentlerin başında geliyor. Bizler Malatya’mız için, ilçelerimize, beldelerimize, köylerimize varıncaya kadar, hızlı kalkınan gelişen bir yapıyı ortaya çıkaracağız." diye konuştu.

BÜLENT TÜFENKÇİ: BİRİLERİ SÜREKLİ TÜRKİYE’NİN İSTİKRARINA DİNAMİT KOYMAK İÇİN ELİNDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERİYOR

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de AK Parti hizmet etmek için çalışırken birilerinin Türkiye'nin istikrarına dinamit koymak için elinden gelen çabayı gösterdiğini söyledi.

Bülent Tüfenkçi konuşmasında şunları kaydetti:  "Türkiye zor dönemlerden geçiyor ve biz 11 yıllık iktidarımızda seçim dönemlerinde sürekli böyle imtihanlarla karşı karşıya kalıyoruz. Bizler hizmet etmek için çalışıp vakit ayırmak isterken birileri sürekli Türkiye’nin, AK Parti’nin istikrarına dinamit koymak için elinden gelen çabayı gösteriyor. Biz iktidara geldiğimizde kişi başına düşen milli gelirin ne kadar olduğunu sizler çok iyi biliyorsunuz?.Bizler 3 bin dolarlardan 10 bin 500 dolarlara getirdik. Biz iktidara geldiğimizde dış sermayenin 79 yılda Türkiye’ye yaptığı yatırım 15 milyar dolarlardayken, biz 11 yılda 150 milyar dolarlık yatırım getirdik."

MUSTAFA ŞAHİN:BAŞBAKANIMIZ MAZLUMLARIN SESİDİR

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yalnız Türkiye'yi kurtarmakla kalmadığını, mazlumların sesi olduğunu söyledi. Şahin, "Ezilenlerin sesi olmaya çalışan bu yürekli insana tahammül edemeyen güçler, ilk günden itibaren sefer olanlar, bu seçimler öncesinde yine seslerini yükseltmeye başladılar" ifadesini kullandı.

H.CEMAL AKIN: ANADOLU SERMAYESİNİN ÇOK BÜYÜK KATKILARI VAR 

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, belli güçlerin Türkiye'nin bulunduğu konumun gerilemesi için çaba sarf ettiğini belirterek, "AK Parti bu hesapları bozdu. Bu hesapların bozulmasında sizlerin, Anadolu sermayesinin çok büyük katkıları var. Şu anda yine sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci de inşallah sizlerin ve bizler gibi düşünenlerin gayretleriyle aşacağız. İnşallah ufkumuz, yeni ve güzel günlere açılacak" dedi.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat da büyükşehirin Malatya için bir atılım ve sıçrama vesilesi olacağını söyledi. Polat, ‘‘ Gurur duyduğumuz MÜSİAD’daki iş adamı arkadaşlarımızla mutlaka hep birlikte ortak akılla çalışmalarımızı yürüteceğiz.’’ ifadelerini kullandı. 

MEHMET BALİN:BU OYUNLARA KARŞI TEK VÜCUT OLMALIYIZ

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin de Merkez Bankası'nın faiz kararına dikkat çekerek, "Hiç kimsenin bir gecede ceplerimizden yüzde 5 paramızı almaya hakkı yoktur. Bizim buna müsaade etmememiz lazım. İş adamları olarak bizim birlik ve bütünlük içerisinde, birbirimize sabrı ve hakkı tavsiye ederek, muhabbetlerimizi kaybetmeden bir duruş sergilememiz gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu. Balin, ‘‘Bazı güçler Türkiye’nin huzur içerisinde ki güven ortamını ve Türkiye’nin son yıllarda gerçekleştirmiş olduğu atılım programını kıskanarak büyümesini engellemek için birçok oyunlar oynuyor. Bu oynanan oyunlara karşı tek vücut olmamız gerektiğini düşünüyorum.’’ dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız