SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya 8 Haziran'daki Milli Coşkuya Hazır

0
Güncellendi - 2019-05-31 06:27:33
Malatya 8 Haziran'daki Milli Coşkuya Hazır
A- A+ PAYLAŞ

2019 CEV Avrupa Altın Ligi’nde mücadele eden A Erkek Voleybol Milli Takımımız, A Grubu'nda 8 Haziran'da Slovakya ile Malatya'da karşılaşacak. Malatya Merkez Spor Salonu'nda bütün hazırlıklar tamamlandı.

A Grubu’nda Belçika, Letonya ve Slovakya ile mücadele edecek olan millilerimiz, toplam 6 ayaktan oluşan CEV Avrupa Altın Ligi’nin dördüncü haftasında Malatya Merkez Spor Salonu'nda saat 14.00'da Slovakya'yı konuk edecek.

İlk kez A Milli takım düzeyinde milli maça ev sahipliği yapacak olan Malatya büyük bir heyecan ve gurur yaşıyor. AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley Final maçlarının ardından A Erkek Voleybol Milli Takımımıza da ev sahipliği yapacak olan Merkez Spor Salonu'nda hazırlıklar tamamlandı.

Bayramın ikinci günü Malatya'ya gelecek olan milliler, burada kampa girerek, 8 Haziran'da Slovakya ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

"MİLLİ TAKIMIMIZ ÖNEMLİ BİR ZAFERE İMZA ATACAK"

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Malatya'da oynanacak olan milli maçla ilgili, "Göreve geldiğimizde voleybolu Anadolu’ya açacağımızı söylemiştik. Bu kapsamda Malatya, Samsun, Van ve daha bir çok illerde çok güzel organizasyonlar yaptık. Tabi Malatya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen Kupa Voley finali gerçekten müthişti. Bizde bunu göz önünde bulundurarak, milli takımımızın bu önemli maçını buraya verdik. Spor salonumuzda tüm hazırlıkların tamamlandığını öğrendik. Orada emek harcayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki hemşerilerimiz final maçında tribünleri doldurmuştu, bu maçta da yine boş yer kalmayacak ve milli takımımız burada önemli bir zafere imza atacak. Tüm spor severleri şimdiden salonumuza davet ediyorum" diye konuştu.

Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (MVHGD) Başkan Yardımcısı Özgür Öz ise "İki gün önce federasyonumuzdan malzemeler geldi. Serim işlemini tamamladık. Milli takımımız bayramın ikinci günü gelip, burada 3 gün boyunca antrenman yapacaklar. 8 Haziran'da maçımız var. Herkesi maça bekliyoruz. AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley Final maçlarında Malatya'mız tribünleri doldurmuşlardı, milli maçta da dolduracaklarına inanıyoruz. Maça gelecek olan seyircilerimize de sürprizlerimiz olacak. Malatya'da ilk defa A Milli Takım statüsünde bir milli maç oynanacak. Milli takımımızı galibiyetle uğurlayıp, inşallah bir üst tura çıkmalarını bekleyeceğiz" dedi.

Öz, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile yönetim kurulu üyelerinin de maçtan önce Malatya'da olacaklarını ve çeşitli temaslarda bulunacaklarını ifade etti.

MİLLİ TAKIM 2'DE 2 YAPTI

A Erkek Voleybol Milli Takımımız, 2019 CEV Avrupa Altın Ligi’nde 2’de 2 yaparak, yoluna emin adımlarla devam ediyor.

2019 CEV Avrupa Altın Ligi’nde mücadele eden A Erkek Milli Takımımız, A Grubu’ndaki ikinci maçında Çarşamba günü deplasmanda Belçika’ya konuk oldu.

Millilerimiz, Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Paleis 12 Salonu’nda oynanan mücadelede rakibini 25-22, 14-25, 22-25 ve 21-25‘lik set skorlarıyla sahadan 3-1 galip ayrıldı ve Avrupa Altın Ligi’nde 2’de 2 yaptı.

BELÇİKA-TÜRKİYE: 1-3

SALON: Paleis 12

HAKEMLER: Benedikt Geukes (Almanya), Thien Khuc (Belçika)

BELÇİKA: Cosemans, Grobelny, Thys, Kindt, Peters, Van de Velde, Verstraete (L) (Stuer, Van Hoyweghen, Peeters, D’heer, Abinet

TÜRKİYE: Doğukan, Arslan, Burutay, Çağatay, Adis, Yiğit, Burak (L) (İzzet, Yasin, Oğuzhan, Metin)

SETLER: 25-22, 14-25, 22-25, 21-25

SÜRE: 98 dakika (25,21,27,25)

A Erkek Milli Takımımız, Avrupa Altın Ligi’ndeki üçüncü maçında 1 Haziran'da Türkiye saati ile 20.00’da deplasmanda Slovakya’ya konuk olacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız