SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Açılımı Yapsınlar!'

A- A+ PAYLAŞ

MHP'nin Ömer Ekici başkanlığındaki il yönetimi, Ankara'da parti genel merkezi ve TBMM'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz de, TBMM'de karşılaştığı heyeti odasında ağırladı.

Ankara ziyaretine ilişkin olarak MHP tarafından yapılan, bu arada iktidar partisinin MHP'lilerce de kullanılan "AKP" yerine "AK Parti" olarak ifade edildiği dikkat çeken basın bülteni şöyle:

"Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı ve beraberindeki heyet, Ankara’da bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde yapılan MHP İl Kongresi’nde yeniden göreve seçilen Ömer Ekici Başkanlığı’ndaki yönetim, Pazartesi akşam saatlerinde 45 kişilik gurupla yola çıkarak, MHP TBMM Gurup Toplantısı’na katıldı.

MHP İl Başkanı Ömer Ekici, MHP MKYK Yedek Üyesi Saime Palancıoğlu, MHP MKYK Yedek Üyesi İzzet Sarıbaş, MHP Malatya Merkez İlçe Başkanı Cumali Gürhan, Malatya Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Burhan Coşkun,MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Sevim Yalınkılıç ve yönetimi , İlçe başkanları, Belde Belediye Başkanları ile yeni oluşturulan yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu heyet ilk olarak MHP eski Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etti.

MHP heyeti daha sonra TBMM’ye geçerek MHP Grup Toplantısı’na katıldı. MHP’nin Malatyalı Tekirdağ Milletvekili Kemallettin Nalcı, MHP Malatya heyetine öğle yemeği verdi.

KAYISI ARAŞTIRILIYOR
MHP Malatya heyeti, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır ve MHP Grup Başkan Vekili olan Oktay Vural’ı ziyaret etti. MHP Malatya heyetinin, Malatya’nın sorunları başlıklı oluşturulan dosyayı takdimi sırasında konuşan Mehmet Şandır, kayısıdaki sorunları bildiğini ifade ederek, en kısa zamanda TBMM’ye taşıyacaklarını söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekillerinin kayısının sorunları ile ilgilenmediklerini belirten Şandır, “Daha önce biz bu konuyu Meclis gündemine taşımıştık. Ancak AK Parti Malatya Milletvekilleri bile destek vermedi. Malatya teşkilatımız, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliği ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği’nden derlenen sorunları bize ilettiler. Biz ilerleyen günlerde bunları tek tek soru önergesi haline getirip, Meclis’e taşıyacağız” dedi.

“MALATYA AÇILIMI YAPIN”
Daha sonra konuşan MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural’da, AK Parti’nin ‘Demokratik Açılım’ yapacağına ‘Malatya Açılımı’ yapması gerektiğini savunarak, “Malatya Bizim için önemli bir il. İnsanıyla, havasıyla suyuyla bambaşka bir kent. Doğu ile Batı’yı birbirine bağlayan bir ilimiz, Malatyalı hemşerilerimiz, geçtiğimiz seçimde bizleri yalnız bıraktı. Ama umuyorum ki, gelecek seçimlerde kararlarını bizden yana vereceklerdir.

AK Parti açılım saçılım yapacağına Malatya’ya sahip çıksın. ‘Demokratik Açılım’ yapacaklarına ‘Malatya Açılımı’ yapsınlar. Sorunlarıyla ilgilensinler. Biz ümit ediyoruz ki bu ülkede iktidar olduğumuz zaman Malatya’nın gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. İl Başkanımız Sayın Ömer Ekici Bey, sorunlarla ilgili dosyayı bize ulaştırdı. Biz bunları tek tek inceleyeceğiz ve ne yapabiliyorsak en iyisini yapacağız” şeklinde konuştu.

SEVİYELİ SİYASETE ÖZ’DEN TEŞEKKÜR
MHP heyeti ziyaretlerini sürdürürken AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz’le karşılaştı. Milletvekili Öz, makamında MHP heyetini ağırladı. Yerel seçimlerde ve genel seçimlerde MHP’nin seviyeli bir siyaset yaptığını ifade eden Ömer Faruk Öz, “MHP, her zaman seviyeli siyaset yapmıştır. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Siyaset bir yarıştır” dedi.

MHP Malatya heyeti daha sonra, MHP’nin Malatyalı Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı tarafından verilen yemeğe katıldı. MHP heyeti, yemeğin ardından MHP Genel Merkezi’ne geçerek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Devlet Bahçeli tarafından övgü ile karşılanan MHP Malatya İl Teşkilatı, yeni oluşturulan yönetimini tanıtarak, Malatya’nın sorunlarının bulunduğu dosyayı Devlet Bahçeli’ye takdim etti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli’de sorunların en kısa sürede çözümlenmesi için elinden geleni yapacağını söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız