SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Adeta Yeniden İnşa Edildi"

0
Güncellendi - 2018-06-21 00:48:44
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, 24 Haziran seçimlerini dünyanın yakından takip ettiğini ifade ederek, "Ülkemizin geleceğine dair; bu kadar ateş çemberi içerisinde güçlü bir Türkiye'yi oluşturmalıyız" dedi.

Çakır, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Akpınar, Kadayıfçılar Çarşısı esnafını ziyaret ederek, Özalper Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap etti.

Çakır, ilk olarak Akpınar ve Kadayıfçılar Çarşısı esnafını ziyaret etti. Esnaflardan 24 Haziran için destek isteyen Çakır, yoğun ilgi altında ziyaretlerde bulundu.

Çakır, daha sonra Özalper Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlara hitap etti. Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, "Ben sizlerden ülkemizin kaderini belirleyecek, çocuklarımızın geleceğini şekillendirecek olan bu seçim için desteğinizi bekliyorum. Hem cumhurbaşkanımızı hem de devam ede gelen istikrar, icraat ve güven ortamının devamı için AK Parti'mize desteklerinizi bekliyorum" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır ise 24 Haziran seçimlerinin dünyanın takip ettiği çok önemli bir süreç olduğunu söyledi. Çakır, "Bu süreci siz yönlendireceksiniz. Oylarınızla siz, belki bölgenin kaderini değiştireceksiniz. Ülkemizin geleceğine dair; bu kadar ateş çemberi içerisinde güçlü bir Türkiye'yi oluşturmalıyız" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Malatya'ya 9 yıl hizmet ettiğini anımsatan Çakır, "Bu süre içerisinde Malatya'da büyük bir değişim ve dönüşümü sağladık. Ekibimizle birlikte Malatya'mızda gece gündüz demeden her noktada hizmetlerimiz var. Malatya adeta yeniden inşa edildi. Malatya'mızın altyapısı baştan sona planlanarak, uzun vadeli bir 65 yıllık bir planlama yapıldı. Malatya, yaşanabilir, nezih bir kent oldu" dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • SAİT BİN ZEYİD (5 yıl önce)
    ALLAH İÇİN MALATYA DA YEŞİL ALAN KOYMADINIZ MALATYA YA NE YAPTINIZ ASLİ GÖREVLERİNİZİ HİZMET YAPMIŞ GİBİ GÖSTERMEYİN ALLAH İÇİN VEKİLLİKTEN ÇEKİLİN Kİ OY VERELİM
    0
    0
    Yanıtla