SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Anadolu Ateşi Süper Ligde

0
Güncellendi - 2016-02-08 22:07:11
Malatya Anadolu Ateşi Süper Ligde
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Hokey Federasyonunca düzenlenen ve süper lige çıkacak, 2. lige düşecek takımların belirleneceği şampiyona Malatya’da yapıldı.

Malatya Yeşiltepe Spor Salonunda yapılan şampiyonaya bayanlarda 8 takım katıldı.

Yeşiltepe Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 4 gün süren müsabakalar sonucunda Malatya Anadolu Ateşi hokey takımı ile Kırıkkale Gençlik Spor Kulübü finalde karşı karşıya geldi. Malatya Anadolu Ateşi, ilk yarısı 1-1 tamamlanan müsabakayı, 5-4 kazanarak Süper Lige şampiyon olarak yükseldi.

4ab30307-4004-4f51-b64a-57f0a8cb30d4Müsabakalar sonucunda Anadolu Ateşi hokey takımı birinci, Kahramanmaraş Hokey Spor Kulübü ikinci, Kırıkkale Gençlik Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Bu sonuçlarla Anadolu Ateşi ile Kahramanmaraş Hokey Spor Kulübü Süper Lige yükseldi.

Maçlar sonunda Diyarbakır Peyas Spor Kulübü ile Osmaniye Demirspor ise 2. lige düştüler.

Müsabakaların bitiminin ardından kupa töreni düzenlendi. Şampiyon olan Anadolu Ateşi Hokey takımına kupasını Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ile Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı takdim etti.

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, 1. Ligde mücadele eden bütün takımlara gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür etti.

Babahanoğlu, final müsabakanın heyecanlı geçtiğini ifade ederek, "Bu bir spor müsabakası olduğu için mutlaka yenen ve yenilen olacak. Ama müsabakaların çok centilmence geçtiğini gördüm. Önemli olan gençlerimizin sporla meşgul olmaları" dedi.

1. Lig müsabakaları sonucunda en iyi kaleci Kırıkkale Gençlik Spor Kulübü'nün kalecisi Melek Akdeniz seçildi. En iyi oyuncusu ödülünü Kırıkkale Gençlik Spor Kulübü'nden İrem Gülen alırken, gol kraliçesi ise Anadolu Ateşi hokey takımından Ebru Çınar oldu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

r

d2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız