SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Ayağı da Varmış

A- A+ PAYLAŞ

Giresun'un Doğankent ilçesinde, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) alım merkezinde örgütlü olarak 'irtikap ve kamu kurumunu dolandırdıkları iddiasıyla' gözaltına alınan 14 kişinin jandarmadaki sorgularının tamamlanmasının ardından Tirebolu Cumhuriyet Savcılığı'na sevkedildikleri bildirildi.

Dün sabah Doğankent ilçesi ile Malatya ilinde eş zamanlı operasyonlarda Doğankent ilçesinde faaliyet gösteren TMO'ya ait alım merkezinde örgütlü olarak 'İrtikap ve Kamu Kurumunu Dolandırmak' suçlarını işledikleri tespit edilen 5'i kamu görevlisi, 8'i tüccar ve biri de esnaf olmak üzere biri bayan toplam 14 şüpheli cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındı. Y.T., G.T., N.T., T.K., Y.Ş., C.B., A.B., M.A., H.T., C.G., E.G., M.Ş., Ş.K. ve İ.A.'nın jandarmadaki sorgularının ardından akşam saatlerinde adliyeye verildi.

Operasyonlarda 9 mm çapında 2 adet tabanca, 2 kuru sıkı tabanca, 4 şarjör, 22 adet 9 mm çapında dolu fişek, 4 adet masa üstü bilgisayar, iki adet dizüstü bilgisayar, 20 adet cep telefonu, 29 adet CD, 33 adet disket, iki adet video kaseti, bin 98 adet evrak, üç adet çek, 11 adet senet ele geçirildi.

Öte yandan gözaltına alınanlardan Y.T.'nin TMO görevlisi, Y.Ş., T.K., A.B. ve Ş.K.'nın da AKP yönetiminde eskiden görev yaptıkları, N.T. ve T.K.'nın da muhtarlık yaptıkları belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız