SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Ayrı Bir Heyecan"

A- A+ PAYLAŞ

Kurban Bayramı sonrasında yayınlanan kararname ile Mardin Emniyet Müdürü iken Malatya Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Mustafa Aygün görevine başladı. 5,5 yıl Malatya Emniyet Müdürlüğü görevini sürdüren ve Bursa Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise törenle uğurlandı.

ÇİÇEKLE KARŞILADI

Malatya’ya gelen  Emniyet Müdürü Mustafa Aygün için 23 Kasım Çarşamba günü sabah saatlerinde Emniyet Müdürlüğü binasında tören düzenlendi. Üst rütbeli emniyet mensupları tarafından binanın girişinde karşılanan Aygün’ü, makam odası girişinde ise Bursa Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Osman Kahya çiçekle karşıladı..

Emniyet Müdürlüğü makamındaki törende, Kahya, Emniyet flamasını Aygün’e takdim etti. Kahya, “Polisin gücünün timsali olan flamayı size takdim ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 Aygün, “Bende aynı görev aşkı ile teslim alıyorum, Aynı aşkla ve şevkle burada görevimize devam edeceğimizi burada ifade ediyorum. Sayın müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun”  ifadelerini kullandı.

 “AYRI BİR HEYECAN”

 Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, hizmetleri anısına Kahya’ya teşekkür plaketi sundu. Emniyet Müdürü Aygün, yaptığı konuşmada, “Malatya ismi ile zaten ayrı bir heyecan. Benim için ayrı bir heyecan ve bir güzellik olduğunu ifade etmek istiyorum. Tahammüllere göre, beklentimiz her hangi bir yerde uzun süre kalmak değil, hiç bir zaman böyle bir süreye bağlı görev yapmadık. Fakat irade ne takdir ediyorsa, belirtilen süre kadar çalışırsınız bulunduğunuz yerde. Daha sonra bir başka görev için aday gösterildiğinizde oraya gider, aynı aşk ve heyecanla göreve başlarsınız. Bizde, daha doğrusu ben Mardin Emniyet Müdürlüğü’nde yapmış olduğum çalışmalarım devamında Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne atanmış bulunuyorum. İnşallah, gördüğüm ve bildiğim kadarıyla çok profesyonel bir kadro var, bir ekip var. Zaten, güvenlik hizmeti bir ekip hizmetidir. Tüm ruhuyla çalışılan bir görevdir. Aynı anlayışla Malatya’da da görevimize devam edeceğiz” dedi.

 “MALATYA BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

 Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Ali Osman Kahya ise, “Malatya benim için çok önemli. Hayatımın çok keskin virajlarından birisini oluşturdu. Malatya’ya büyük hizmetlerimiz oldu. Bu hizmetlerin artarak devam ettireceğine değerli kardeşim yapacaktır zaten. Malatya’da ayrılmak kolay değil. Malatyalıları ve Malatya’yı biz sevdik. İnşallah irtibatlarımız devam edecektir. Tüm Malatyalıların haklarını helal etmesini istiyorum” dedi.

 Devir teslim töreninin ardından Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, yeni Emniyet Müdürü Mustafa Aygün tarafından uğurlandı. Kahya, tören mangasını selamladıktan sonra rütbeli emniyet mensuplarıyla vedalaştı.

 Uğurlama törenine Malatya’dan çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, kurum yöneticisi ve vatandaşlarda katıldı. Kahya uğurlanma esnasında yaptığı konuşmada,”Gitsem de fiziki olarak, kalbim sizlerle, Hepiniz hakkınızı helal ediniz. Bursa’da bir eviniz olduğunu unutmayın. Sizleri misafir etmekten her zaman onur duyarım” dedi.

 Kahya son olarak, basın mensuplarıyla da vedalaşıp, Emniyet Müdürü Aygün tarafından uğurlanarak, Malatya’dan ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız