SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Bağlantılı Stockholm

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye'nin özel havayolu Pegasus, ilk Stockholm-İstanbul uçuşunu bugün yaptı.

Pegasus Havayolları, İsveç'in başkenti Stockholm'den İstanbul'a karşılıklı seferlere başladı. Stockholm'den İstanbul'a karşılıklı haftada dört gün gerçekleşecek uçuşların fiyatı, Stockholm'deki Arlanda Havalimanı'ndan 140 TL'den başlıyor. Pegasus'un ilk uçuşu nedeniyle Stockholm Havaalanı'nda bir kokteyl verildi. Pegasus Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Gürol Yüksel ve Pazarlama Müdürü Özlem Mutluer, kokteyle katılan misafirleri kapıda karşıladı. Kokteylde Büyükelçilik Müsteşarı Cengiz K. Fırat, İsveç'in en büyük Türk örgütü İsveç Türk İşçi Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Dölek ve yönetim kurulu üyeleri, İl örgütü Başkanı Bülent Gürkan, seyahat acentesi sahipleri ve çalışanları ile işadamları da yer aldı.

Bir konuşma yapan Pegasus Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Gürol Yüksel, "Yoğun ilgi gören dış hat seferlerimiz için hat ve frekans sayımızı gün geçtikçe arttırarak daha çok misafire hizmet vermeyi hedefliyoruz. Stockholm seferlerini uzun zamandır heyecanla bekliyorduk. Stockholm-İstanbul seferlerimizin performansı ile paralel olarak İskandinavya'dan Antalya gibi yeni uçuş noktaları açmayı ve uçuş frekansımızı artırmayı planlıyoruz" dedi.

Pegasus Havayolları seferleri, Stockholm Arlanda Havalimanı'ndan Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 02.45'te kalkarak, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na saat 07.10'da varacak.

Pegasus misafirleri Stockholm'den bağlantılı olarak Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Trabzon, Van'a kolayca seyahat edebilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız