SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya BAL Takımlarının Programı

0
Güncellendi - 2020-02-21 23:50:20
Malatya BAL Takımlarının Programı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta 19.haftada Malatya İdmanyurdu sahasında Nizipspor’u konuk ederken, Pütürge Belediyespor ise deplasmanda Gaziantep Ankasspor ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2.Grup’ta 19.hafta karşılaşmaları 23 Şubat Pazar günü oynanacak.

Grup’ta şuana kadar oynadığı 18 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik, 9’da mağlubiyetle 21 puan toplayan Malatya İdmanyurdu, 19.haftada sahasında Nizipspor’u konuk edecek. 23 Şubat Pazar günü 14.00’da Yeşiltepe Spor Kompleksi 3 nolu sahada oynanacak olan karşılaşmayı İlhan Maçin, Eyup Özer, Mustafa Sert hakem üçlüsü yönetecek.

Grup’ta 18 haftalık süreçte 6 galibiyet, 2 beraberlik, 10’da mağlubiyetle 17 puan toplayan Pütürge Belediyespor ise Gaziantep Ankasspor deplasmanına gidecek. 23 Şubat Pazar günü Gazikent Stadı’nda oynanacak ve saat 14.00’da başlayacak olan karşılaşmayı İbrahim Güçlü, Emre Koç, Rahman Alim Sakarya hakem üçlüsü yönetecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız