SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Bana Çok Güveniyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:45:16
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, 2. ligin teknik boyutta farklı bir lig olduğunu kaydederek, "Biz kafamızdakini tam anlamıyla sahaya yansıttığımız zaman Yeni Malatyaspor’un farkı ortaya çıkacaktır" dedi. 

TFF Antrenman Sahası'nda antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, "Oynadığımız rakip bu ligin güçlü ekiplerinden birisi. Güzel bir oyun ile alınan galibiyet çok anlamlı. Oyuncularımızın sahadaki performansı her geçen gün istediğimiz düzeye ulaşıyor. Malatya’da birçok değişimin olacağını söylemiştim. Malatya halkı buna alışmalı artık. Hem saha içinde hem saha dışında birçok değişim görecekler. Ben Malatyalıyım diyen herkesin ayak uydurması gerekecek. Düşündüğümüz ve arzu ettiğimiz bir Yeni Malatyaspor izleyeceğiz. Benim hafızamdaki Yeni Malatyaspor tekrar canlanacak. Biz o esintiyi tekrar hayata geçirmek adına elimizden geleni yapacağız. Yeni Malatyaspor’un bu lige yakışmadığını düşündüğüm için bunları söylüyorum. Kolay olmayacağını herkes biliyor. Bizim bir hedefimiz var. Hedefe ulaşmak adına bütün gayretlerimizle çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"SERİ GALİBİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK"

Seri galibiyetlere devam edeceklerini dile getiren Uğur, "Biz önce yeni oluşumu oturtmak istiyoruz. Daha sonra seri galibiyet zinciri yapmak istiyoruz fakat önce oluşumu tamamlamak istiyoruz. Oluşumu tamamladıktan sonra zaten seri galibiyetlerimize devam edeceğiz. Bizim arzu ettiğimiz futbol mantığı sahaya tam yansıdığı zaman, bu oluşum bütün insanları keyif almaya yöneltecektir" ifadelerini kullandı.

"2. LİG BAŞKA BİR LİG"

Tecrübeli çalıştırıcı, 2. ligin farklı bir lig olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"Lig olarak aşağı indiğiniz zaman teknik açıdan başka şeyler görüyoruz. 2. lig bambaşka bir lig. Futbol mantalitesi önemli bir unsur. Tabi ki oyun düşüncemizi sahaya yansıtacak futbolcuların burada olması da önemli bir unsur. Takımda aile ortamının olması bunda başka önemli olan unsurlardan birisi. Ben bu ligde ilk defa çalışıyorum. Her teknik adamın farklı bir oyun anlayışı var. Biz kafamızdakini tam anlamıyla sahaya yansıttığımız zaman Yeni Malatyaspor’un farkı ortaya çıkacaktır.”

"MALATYA HALKI BİZE İNANIYOR"

Malatyalı taraftarların ve şehrin kendilerine inandığını vurgulayan Uğur, "İki maçımızı değerlendirdiğimizde kalemizde fazla gol pozisyonu vermemişiz. Bu gerçekten bizim için önemli bir faktör. Sahada gördüğümüz teknik ve taktik eksikliklerimizi idmanlarda kapatmaya çalışıyoruz. Ben şuna inanıyorum; Malatya halkı bana çok güveniyor. Üzerimizdeki sorumluluk daha da arttı. Biz de onları mahcup etmemek adına elimden geleni yapıyoruz. Hata yapmamak adına saha içinde ve dışında adaleti elden bırakmadan önümüze bakmak istiyoruz" diye konuştu.

"BU MÜSABAKADAN DA 3 PUANLA AYRILACAĞIZ"

Tecrübeli teknik adam, hafta sonu sahalarında Konya Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Yeni Malatyaspor oynadığı futbolla ve aldığı puanla zaten gündemin takımı olmuş durumda. Bize oynayacak takımların konsantrasyonu daha fazla olacaktır. Ama sonuçta kendi sahamızda hem iyi skorla hem de güzel bir oyunla sahadan ayrılmak istiyoruz. Bu müsabakayı geçme arzusu içerisindeyiz. Bu yürekli çocuklar bunu başarabilecek güçteler" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız