SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Başarıya Susamıştı'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da yönetim, İl Genel Meclisi Başkanı ve kulüp divan kurulu başkan yardımcısı Naci Şavata'yı makamında ziyaret etti.

Yeni Malatya Spor Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, yönetim kurulu üyeleri Turan Kopal ve Selçuk Kendirci'nin de yer aldığı ziyarette bir konuşma yapan kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, "Naci ağabeyimiz bizim büyüğümüz. Yeni Malatya Sporun oluşumunda da çok büyük katkıları var. Katkılarından dolayı kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Tekrar İl Genel Meclisi Başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı yönetim olarak büyük gurur duyduk. Görevinde başarılar diliyoruz. Rabbim yardımcısı olsun. Naci ağabeyimizin görevinin zorluğunu da çok iyi biliyoruz" dedi.

Katipoğlu, takımın son durumunu da değerlendirerek, "Takım olarak inşallah hedeflediğimiz noktaya adım adım gidiyoruz. Burada katkısı ve payı olan herkese yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yeni Malatya Spor yönetiminin başarısını hepimizin başarısı olarak kabul ediyorum. Felç hale gelmiş bir spor anlayışında son 1, 5 senedir yapmış olduğumuz çalışmaların semeresini, bu ekibin bilgi ve birikimiyle alıyoruz. Özellikle bu ekibi tebrik etmek istiyorum. Çünkü Malatya başarılara susamıştı. Sizler bu 15 ay içinde hem Yeni Malatya Spor'u 2. Lige taşıdınız hem de hiç kimsenin ummadığı bir şekilde
Fenerbahçe'yi yenerek, Malatya'nın ölmediğini gösterdiniz. Bu yenilgi Fenerbahçe içinde hayırlı oldu. Fenerbahçe de baktı ki Yeni Malatya Spor gibi güçlü takımlar var. Kendisini toparlayarak, şampiyonluk yarışına girdi. İnşallah Yeni Malatya Spor'da play off'a kalarak, önce Bank Asya'ya daha sonrada Süper Lige çıkacaktır. Ben emeği geçen öncelikle Malatya Belediye Başkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız