SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Basketbol Ligi

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:00:09
Malatya Basketbol Ligi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbol'unda Minik Erkekler Ligi'nde Malatya Basketbol Akademi, İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübünü 53-27 yendi. 

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Şeyma Kolay-Cenk Özşanlı hakem ikilisi yönetti. Müsabakaya iyi başlayan Malatya Basketbol Akademi, ilk periyodu 15-6 üstün tamamladı. İkinci periyotta daha iyi bir görüntü ortaya koyan İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü, farkı indirse de, Malatya Basketbol Akademi, periyodun sonunda toparlandı ve soyunma odasına 23-15 üstün gitti.

Müsabakanın üçüncü periyodunda oyuna ağırlığını koyan Malatya Basketbol Akademi, farkı çift hanelere yükseltti ve periyodu 41-18 üstün tamamladı. Son periyotta da üstünlüğü elinden bırakmayan Malatya Basketbol Akademi, müsabakayı 53-27 kazandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız